jak przerejestrować konto z US na PL ??

markd287
Użytkownik
6 lat temu utworzyłem konto na amerykańskim eBay`u, chciałbym je przerejestrować na polski. Czy istnieje jakaś metoda oprócz scalania kont? Nie mam również karty Visa, wiec metoda "po numerze karty" też nie działa. Mieszkam w Polsce więc wszystkie dane adresowe na stronie są PL. pozdrawiam M

Zaakceptowane rozwiązania (0)

Odpowiedzi (4)

Odpowiedzi (4)

markd287
Użytkownik
cytuję: "Use this form to place your credit card on file for automatic monthly payment of your eBay seller fees. These are the fees eBay charges sellers for listing and selling items. The information is protected using the industry standard ssl. Credit or debit card number Visa,Mastercard,American Express, or Discover " .... nie mam żadnej z nich. Natomiast rejestracja od podstaw nowej tożsamości na PL przebiegła bez problemu. Tylko że szkoda mi tej rejestracji sprzed 6 lat. Wprawdzie nie nabiłem pozytywów, ale zawsze..... M
bzibzia
Użytkownik
ja nie mialam zadnej karty kredytowej jak zakladalam konto w paypal.Wystarczyla im moja karta debitowa z banku.Moze tobie tez przyjma?
markd287
Użytkownik
Nie mogę. System US domaga sie rejestracji za pomocą karty kredytowej, a ja akurat nie mam Visy. Natomiast wersja polska dopuszcza rejestracje telefoniczną. Nie wiem jak to pogodzić.
bzibzia
Użytkownik
Chyba mozesz uzywac tego samego konta w Polsce,ja tak robie i nie mam problemow,zmienilam tylko wplate z paypal na Mbank.
Zadaj pytanie innym użytkownikom eBay
Posty z największą liczbą podziękowań