ile przesylka DO POSKI I TLUMACZENIE

witam wygralam aukcje z wozkiem i nie wiem ile musze zplacic za prazesylke ... tu cos jest ze 21 euro ale nie wiem czy do polski rowniez.... oto link do aukcji; http://cgi.ebay.pl/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&rd=1&item=330259157734&ssPageName=STRK:MEWN:IT&ih=014 oto dane z mojej poczty ; Cena sprzedaży: EUR 70,00 Wysyłka i obsługa: Autres livraisons EUR 21,70 La Poste - livraison standard EUR 21,70 Sprzedający: bambinoworld Informacje o sprzedającym: Bambino World Handels GmbH Michel Bertsch 2355 Wiener Neudorf Österreich chcialam rowniez prosic o przetlumaczenie ;jaki jest koszt wysylki do polski i czy mozna za pobraniem? i chcialam prosic o nr kontabankowego na ktory dokonac mam wplate. Z GORY DZIEKUJE!!!!!!!!!!!!
Pokaż cały temat
forumyabe
Użytkownik
Artikelnummer: 330259157734 nie zostala usunieta, pytanie o koszty wysylki: wie hoch ist der Gesamtbetrag?, Auktionspreis + Versandkosten nach Polen? Sprzedawca akceptuje PayPal, wtedy masz ochrone od PayPal, jak cos nie wyjdzie. Przy przelewie bankowym nie masz zadnej ochrony. Jezeli jednak chcesz przelewem, zapytaj: bitte geben Sie mir Iban, Bic/swift Code bekannt für EU Ueberweisung.
Zadaj pytanie innym użytkownikom eBay
Posty z największą liczbą podziękowań