ha,ha,ha

and1242
Użytkownik
to ebay to wielka lipa.Kazdy moze sie wnim zalogowac. System ten nie sprawdza danych oferenta.Zakladam konto i podaje lewe dane i juz wystawiam cos.Przeslij mi kase na konto apotem to mi mozesz skoczyc.Chyba ze pojdziesz do sadu, ha , ha, ha.ZAden bank nie poda mojego adresu. NIE WYSYLAJCIE I NIE KUPUJCIE NIC NA TYM EBAY-U JAK NIE CHCECIE BYC NABITYMI W BUTELKE. JEST W POLSCE ALLEGRO W MIARE BEZPIECZNE. KOD NA ALLEGRO PRZYCHODZI POCZTA DO DOMU.

Zaakceptowane rozwiązania (0)

Odpowiedzi (3)

Odpowiedzi (3)

mos84_pl
Użytkownik
niestety ale autor tematu ma całkowitą racje... ebay to miejsce gdzie można łatwo kraść...
e-bolko
Użytkownik
i to że przychodzi też g.... daje.
wera555
Użytkownik
Jak może osoba która jeszcze nic nie kupiła ani nic nie sprzedaje wypowiadć się na temat eBay!!! Zarejestruj się na lipne nazwisko i adres na ALLEGRO , za 2 minuty możesz kupować i nabijać ludzi w butelke!!! kod aktywacyjny potrzebny tylko do sprzedaży , pilnuj listonaosza pod lipnym adresem i odbierzesz!!!!! Trochę więcej problemu dla oszusta ale wykonalne bez dwóch zdań!!!! Człowieku a najlepiej kupuj tylko w sklepie jak masz takie podejście do aukcji internetowych!!!!
Zadaj pytanie innym użytkownikom eBay