gosciu chce zebym mu placil :OO prosze o pomoc

witam sprzedalem laptopa i po wplacie pieniedzy przez kupujacego zostal on uszkodzony poprostu spadl mi napisalem gosciowi ze zostal uskodzony i zwrocilem forse !!!!!! a gosciu do mnie ze mam mu placic 85 funtow rekompensaty !!!!! prosze o pomoc co mam robic kase mu oddalem i on nie poniosl zadnych strat

Zaakceptowane rozwiązania (0)

Odpowiedzi (6)

Odpowiedzi (6)

napisales do niego i wyjasniles sytuacje - to starczy. Mozesz jeszcze zglosic do Ebay ze transakcja nie doszla do skutku ze wzgledu na zniszczenie przedcmiotu. Moze ci oddadza prowizje.
sorry, to odpowiedź nie do tego wątku, wątek niżej miało być
Będą kłopoty i to duże, koledze mogą zablokować konto. Zarejestruj się na paypal, a pieniądze możesz wpłacić z konta bankowego, w tym celu wejdź na zakładkę WPŁAĆ i postępuj zgodnie z instrukcją.
Takiw sprawy były też w Polsce.zawarłeś umowę z kupującym.On zaplacil ,a Ty MUSISZ wydać mu towar zgodny z opisem aukcji.Jeśli się uprze moze narobić kłopotów.jest to oczywiście czarny scenariusz.Pewnie skończy się na negatywnej opinii dla Ciebie, ale to jakoś przetrawisz.
uff shaver dzieki wielkie za odpowiedź uspokoiłem się 😉 mnie sie wydaje ze zobaczył ze polak jestem to myslal ze na kaske na ciągnie. jeszcze 1 pytanko czyli jak kaske mu oddalem napisalem ze towar uszkodzony to nie moze on nic zrobic mam na mysli sprawe otworzyc w ebay czy na policje ? mam mu juz nie odpisywac na nic ??
na drzewo z nim
Zadaj pytanie innym użytkownikom eBay