ebay nie pomaga w walce z oszustami

Spory czas temy na amerykanskim ebay'u zakupilem spodnie na kwote 199,95$ od uzytkownika z ok. 175 pozytywami (bez negatywow). Pieniązki wpłaciłem przez znajomych w stanach za pomocą MoneyOrder i... ani paczki ani pieniędzy. Użytkownik w tym okresie zgarnąl 4 negatywy (sprawy podobno wyjasniono) i wylogowal sie z ebay'a. System reklamacji wymagał informacji których nie posiadałem na dany dzień, a po przerwaniu całego procesu nie dało sie go już uruchomić drugi raz ( kiedy informacje te zdobyłem). Tak więc pytam gdzie ta wasza polityka bezpieczenstwa??? i jak możecie mi pomóc??? Posiadam potwierdzenie wpłaty, i całą korespondencję.

Zaakceptowane rozwiązania (0)

Odpowiedzi (2)

Odpowiedzi (2)

a probowałeś kiedyś z niego korzystac??? jak mowiolem po przerwaniu procesu nie da sie go uruchomic drugi raz, a kontakt w postaci zapytania poprzez dostepny schemat nie przynosi efektow (odpowiedzi) dlatego pytam gdzie ta ich pomoc??
Jezeli nie uplynelo 45 dniod zakonczenia aukcji to mozesz reklamowac. Wszystkie dane dotyczace aukcji i niezbedne do zlozenia reklamacji znajduja sie w emailu z Ebay o zakonczonej aukcji a takze na "MY Ebay" pod zakladka "Sold". Proces reklamowania i arbitrazu jest opisany szczegolowo w Pomocy i Safe Harbor.
Zadaj pytanie innym użytkownikom eBay
Posty z największą liczbą podziękowań