ebaj co z wami ?!

lenger14
Użytkownik
ogolnoswiatowy rynek online ! jest super ale dla kogo ? raczkujemy ! nie mozna wystawic przedmiotow ! opserwuje rynki zagraniczne znam pare osob ! jestesmy w ..... ze sie nie wyraze ! to jest kaszana tam ebaj hula a u nas ?! dwa tygodnie wstawiam towar ! dzis mi weszlo ale bez zdjec ! kto to kupi chyba slepy ! maze zrobicie cos z tym ? albo lepiej sie wycofac co ?! kaszana ! reklama ! bajera w tv jak to wchodzicie na nasz rynek i co ? to my znowu mamy tylko kupowac na innych rynkach a sprzedaz jest slepa ?! narazie to bezsens ! chyba macie ludzi odpowiednich od programu wiec do roboty a nie hałtura ! wescie sie do dzialania ! anie sciemy ! ok ! czekamy ajak czytam to nie jestem pierwszy ani pewnie ostatni ! narazie to jest dno ! pewnie i tak tego nikt nie czyta z ebay bo jestescie nastawieni na to ze tamte rynki nas beda nadal zasypywac bublami a my jak psy sie rzucimy ! ale czasy sie zmieniaja i my tez juz zyjemy inaczej , nie tylko kupowac kupowac i kupowac ! tez mamy cos do sprzedania ! utworzyliscie jednostronny pchli targ oni sprzedaja a my mamy tylko kupowac ! bo sprzedac sie nieda ! super balagam ! hitem waszym w polsce jak narazie jest sprzedaz rodzajow drinkow w ofercie buty meskie sportowe ! czyli co ? walnij drina i dalej na bosaka ?! czy poco ci buty jak pijesz ?! nie jestem jedyny ! poukladajcie sie ! a moze ktos mi odpowie kiedys ? pozdrawiam wszystkich ktorzy maja takie odczucia jak ja !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Pokaż cały temat
bandola70
Użytkownik
tak masz rację jak najbardziej ja tu tez chcę sprzedać nawet oryginalne rzeczy ale nie ma kategorii i brak kontaktów z uzytkownikami w trakcie transakcji.w allegro było jasne ale kasy nie mam by sprzedawać kilka rzeczy rózne na raz i dla tego zmuszona jestem na takie cos brrrrrr....... dzieki za pozdrowienie moze w przyszłości zrobia porządek a propo mam adres do zarządu ebaja lecz noga z niemieckiego i angola.
Zadaj pytanie innym użytkownikom eBay