czemu paypal nieakceptuje karty inteligo??

witam mam pytanko. czemu paypal nieakceptuje karty inteligo chciałem ja dodac do konta paypal a po skanczonym wpisywaniu danych poprostu je odrzuca ?? prosze o pomoc i zycze szczesliwego nowego roku

Zaakceptowane rozwiązania (0)

Odpowiedzi (8)

Odpowiedzi (8)

rudyvip1
Użytkownik
to co piszesz ze wprowadzam ludzi w błąd jak wiesz że są dwie karty inteligo i nie każda jest akceptowana. Przecież nie podał którą ma.
Przecież napisałem, że PP akceptuje Inteligo Visa Electron, a natomiast nie akceptowana jest karta PKO Inteligo Visa Elektron!
rudyvip1
Użytkownik
pierr77-ty nawet nie wiesz że są dwa rodzaje konta Inteligo. Pierwsze zakładałem osobiście w banku PKO BP, a że nie miałem stałego dochodu to nie dali karty kredytowej tylko do bankomatu. Myślałem że dzięki niej będę mógł załozyć konto w Paypal, ale notorycznie mi ja odrzucano. Dopiero jak zlikwidowałem to konto i założyłem Inteligo internetowe dostałem Vise Electron mogłem zarejestrować się w Paypal.Bankowe Inteligo i internetowe to dwa inne konta, ale oba prowadzone przez PKO BP. Nawet jak się logowałem do jednego a potem do drugiego to sa dwie odmienne strony do logowania. Więc nie pisz że wprowadzam ludzi w błąd bo miałem ten problem.
>>>rudyvip1 przestań ludzi wprowadzać w błąd. Karta debetowa Inteligo Visa Electron jest normalnie akceptowana przez PP nie służy tylko do wypłacania z bankomatu ale też do płatności w internecie też. Ja taką kartę mam zarejestrowaną na PP od 4 miesięcy i nie było żadnego problemu z dodaniem jej do PP Więcej przeczytaj tutaj http://forums.ebay.pl/thread.jspa?threadID=500002875&tstart=0&mod=1198964055255 Pozdrówka
rudyvip1
Użytkownik
JA MIAłEM KIDYś PODOBNY PROBLEM.MIAłEM KARTE ALE TYLKO BANKOMATOWą.PAYPAL Ją ODRZUCAł.TRZEBA MIEć KARTE KREDYTOWA TAKą WYPUKłą KTóRą MOżNA PłACIć W SKLEPACH.BANKOMATOWA SłUżY TYLKO DO WYBIERANIA PIENIęDZY.
prawdopodobnie. mysle ze warto sprobowac
no własnie niemam nic kompletne zero jest na karcie .a jak by cos było to by zaakceptował?? jak pan mysli ??
czy masz na karcie jakies pieniadze?
Zadaj pytanie innym użytkownikom eBay
Posty z największą liczbą podziękowań