co zrobic gdy zaplace a nie dostane towaru?

koviik29
Użytkownik
nowy stad pytanie..chcial bym kupic rzecz wystawiona przez osobe z angli! korzystajac z formy platnosci PayPal ,lecz koszt tego jest duzy i mam obawy..co zrobic gdybym przelal pieniadze i nie dostal towaru? czy pieniadze beda mi wrocone? prosze o slowko wyjasnienia co i jak 🙂 pozdrawiam

Zaakceptowane rozwiązania (0)

Odpowiedzi (7)

Odpowiedzi (7)

popros o przesylke z numerem do sledzenia (tracking number). zapytaj ile policzy za taka przesylke. How much will you charge for shipping with tracking number?
każdy sprzedwaca inaczej wysyła, raz kupowałem i było Sellers Standard International Rate to wysłał rejestrowaną z numerem do śledzenia, innym razem kupowałem z opcją Sellers Standard International Rate to sprzedawca wysłał kurierem UPS Musisz zrobić tak jak napisał stamps222
koviik29
Użytkownik
Sellers Standard International Rate hm a tu slyszalem o ginacych paczkach .. jak to jest?
koviik29
Użytkownik
Dear dpmotor1, Hello, I've got some questions.I'd likje to buy these rims and what size of wheels would I buy and how does the parcel to Poland look like, I mean the time of realization if I pay through PayPall? - koviik29 the shipping would be ?100 to poland, and al together it will be 7 - 10 days, many thanks dp - dpmotor1 7-10 dni to chyba poczta z tym ze nie napewno .. jeszcze poparze moze u niego na aukcji beda takowe inormacje Miedzy czasie poczytalem o PP tak wiec nawet jesli bym nie dosal przesylki to rzecz jest w pelni ubespieczona ! choc takiej opcji nie przewiduje:)
Twój kontrahent jest bardzo wiarygodny, ja bym u niego na 100% kupił tylko bym się dopytał czym wysyła czy pocztą czy kurierem, bo sprzedawcy wysyłają różnie, jedni pocztą jeszcze inni kurierem.
koviik29
Użytkownik
haha i tak i nie.. bo na allegro nie kupie tego co wlasnie na eBay ,i nawet cena jest dobra:) eeee ile bilet do angli? haha zawsze marzylem zeby zwiedzic ten kraj:P zarty zartami ale pytam bo towar kosztuje 500 funtow plus 100 przesylka a sprzedawca? bardzo wiaryodny - dpmotor1 sam zobacz
WITAM JA MIESZKAM W ANGLI KUPILEM JUZ SPORO PRODUKTÓW NIE OTRZYMALEM KUFERKA DO MOTOCYKLA POPROSTY WINA CHYBA BYLA KULIERA DPD bo sprzedajacy twierdzil ze wyslal poprostu przepadl i nie otrzymalem zwrotu gotowki rowniez kupowalem tv lcd koszt 1000zl i tez mi przepadl saginiona na poccie w anglii wiec chce ci doradzic ze trzeba ostroznie ale to tylko takie dwa mialem na 50 kupionych rzeczy zreguly jest ok mysle ze pomoglem
Zadaj pytanie innym użytkownikom eBay