brak zakupu

jowa5010
Użytkownik
Kupilam zegarek - zaplacilam i mija miesiac a go nie dostalam.Co robic?

Zaakceptowane rozwiązania (0)

Odpowiedzi (7)

Odpowiedzi (7)

quien081
Użytkownik
Miałam podobny problem, równiez nie otrzymałam zakupionego towaru. Paypal rozstrzygnął spór na moja korzyść, jednak z braku środków na koncie kontrahenta nie otrzymałam żadnego zwrotu. Jedyne co paypal zrobił to zablokowanie konta sprzedawcy. Chodziło o kwotę ok 130zł.
No, właśnie. Czy hiszpański PP pokryje całą kwotę zakupu czy tylko część? Polski PP chroni zakupy w granicach 570zł, kiedyś widziałem kwoty dla serwisów innych państw, teraz nie mogę tego odnaleźć, może ktoś wie gdzie tego szukać?
koviik29
Użytkownik
gosicca doskonale wiem ale po tych paru latach tez wiem ze i na takich idzie sie przejechac z mala roznica ze tu nie pojade do angli szukac towaru a w polsce za taka kwote pofatyowal bym sie osobicie odebrac..ten sprzedawca wydaje sie wiarygodny wrecz bardzooo - dpmotor1 hm choc nie znam (chyba hiszpanski) to ma pare minusow wlasnie w tym jezyku i niewiem o co kaman..nawet na maila super odpisal "Dear dpmotor1, Hello, I've got some questions.I'd likje to buy these rims and what size of wheels would I buy and how does the parcel to Poland look like, I mean the time of realization if I pay through PayPall? - koviik29" odpisal szybciutko "the shipping would be ?100 to poland, and al together it will be 7 - 10 days, many thanks dp - dpmotor1" no i? w normalnych warunkach wzor do nasladowania .. ehh
jowa- jeśli płaciłaś poprzez paypal to otwieraj spór, ja raz nie dostałem towaru i PP te kilkadziesiąt $ mi zwrócił.
kavik- płac tylko poprzez paypal i masz doświadczenie na Alledrogo to oceń sprzedawce czy to nie oszust
koviik29
Użytkownik
no wlasnie tego sie boje .. caly czas uzywalem allegro ale tu interesuje mnie jedna rzecz! specjalnie sie zajerestrowalem koszt jest dosc spory ponad 500 funtow i boje sie ze bede mial taki sam przypadek a potem jak odzyskac jak cos pieniadze? ehh
jeśli płaciłaś via paypal, otwórz spór, masz na to 45 dni od zakończenia aukcji lub kliknięcia w KT
Zadaj pytanie innym użytkownikom eBay