aukcje na zagranicznych EBAY'ach

Witam. Czy jak chcę wystawić przedmiot do kupienia w Niemczech to muszę go wystawiać poprzez ebay.de? Czy da się jakoś w polskim ebayu wystawić na inne kraje z opisem w danych jezykach?

Zaakceptowane rozwiązania (0)

Odpowiedzi (8)

Odpowiedzi (8)

Tylko aukcja w formacie kup teraz otrzymuje te opcje widoczna
Aukcje sa widoczne na innym ebay niz ten na ktorym ja wystawiles jesli kupujacy zaznaczy opcje “szukaj na calym ebay” w wyszukiwaniu zaawansowanym (niestety, niewielu kupujacych korzysta z tego dodatkowego klikniecia). Moze czesciej uzywaja tej opcji kolekcjonerzy, poszukujacy artykulow trudnych do zdobycia lub typowo regionalnych. Np. Ebay.com oferuje opcje (za niewielka opata) widocznosci aukcji w UK. Aukcje z Ebay.com sa zatem wynajdowane na Ebay w UK bez koniecznosci uzywania wyszukiwania zaawansowanego. Najkorzystniejszym jest wystawianie swojego towaru na tym ebay na ktorym jest na niego popyt.
Wystawiasz z tego dolnego ,,Główny formularz sprzedaży (zaawansowane opcje sprzedaży)" bo w tym prostym to nie wiem czy to jest
Maximize your listing's visibility - Tłustym drukiem jest napisane
To jest na drugiej stronie wystawianej aukcji zaraz pod: Subtitle Bold Maximize your listing's visibility>>>International site visibility Trzeba kwadracik odznaczyc
gigus-g1
Użytkownik
nie wiem czy to jest tylko taka opcja International shipping OPcje - Exclude shipping locations opcje - Combined shipping discounts opcje jesli nie to to co trzeba zrobic aby aukcje i ta oopcja była widoczna
w formularzu sprzedazy powinna Ci sie pokazac opcja International site visibility gdzie mozesz za oplata dodac wyswietlanie na UK - nie wiem czy spelniasz wszystkie wymaganiawiecej info: http://pages.ebay.pl/help/sell/international-site.html
gigus-g1
Użytkownik
no własnie ja wystawiłem przedmiot ebay.com ale nie jest on widoczny na ebay.co.uk co trzeba zrobic aby był widoczny ?
Zadaj pytanie innym użytkownikom eBay
Posty z największą liczbą podziękowań