Zakupiłam przedmiot w USA i w adresie przesyłki mam wpisany adres NJ, jednak przy płaceniu wyskakuje mi przesyłka międzynarodowa czyli do Polski. Jak to zmienić ? z góry dzięki
przy płaceniu wyświetla mi się adres amerykański tylko koszty są jak do Polski
dzieki za odpowiedzi już wyjaśniłam ze sprzedającym, ma to skorygować i zrobić zwrot za przesyłkę
na ebayu mam inny adres niz na paypalu i wszystko dziala ok - musialem tylko ustawic adres na ebay jako glowny wysylkowy i gdy place paypalem to zawsze wyswietla sie adres ebayowy jako wysylkowy. moze jesli nie otrzymalas faktury od sprzedawcy popros go o podanie kosztow calkowitych ze strony realizacji transakcji... albo sprobuj anulowac transakcje i niech ten sam przedmiot kupi osoba z us ktorej adres masz ustawiony jako wysylkowy albo po prostu zaloz 2. konto na paypal.com jesli to twoj adres...
A może to mieć związek z tym że na Pay pal mam polski adres
tak, tu tkwi problem musisz wejść w zakładkę konto nast. adresy, albo dodać adres albo ustawić ten poprawny jako Twój główny adres wysyłkowy i będzie git
no właśnie robię na .com.
A może to mieć związek z tym że na Pay pal mam polski adres? ale na eBay ustawiony do wysyłki amerykański i nijak nie ma opcji na zmianę kosztów. Nie wiem...
jesli koszt jest taki sam jak na stornie aukcji to chyba nie bedzie problemu albo sprobuj zrobic realizacje transakcji logujac sie na na ebay.com > my ebay > buying itp