Zwrot piniędzy od sprzedającego

dnabaza99
Użytkownik
Witam, kupiłam telefon komórkowy ,ale on nie zgadzał się z opisem więc skontaktowałam się ze sprzedawcą że chcę zwrócić go i odpowiedział mi sprzedawca że nie ma problemu tylko ze najpierw ja mam mu wysłać telefon a później on mi zwróci pieniądze.I tak zrobiłam wysłałam mu telefon a on otrzymał paczkę bo mam potwierdzenie ale kontakt się z nim urwał i zwrotu pieniędzy nie otrzymałam co mam w takim razie robić? Proszę pomóżcie mi !!!!

Zaakceptowane rozwiązania (0)

Odpowiedzi (10)

Odpowiedzi (10)

Zaloguj się do PP Kliknij ,,Zarządaj zapłaty" Rozwiń w pionie pesek ,,-LUB-Wybierz odbiorcę" (tam znajdziesz jego adres meilowy) Wpisz za co i ile ma ci zwrócić, podaj nr. płatności PP, nr.aukcji .. System sam będzie Cie prowadził pozdrawiam
dnabaza99
Użytkownik
a co zrobic jezeli on dalej nie bedzie chciał płacic?
dnabaza99
Użytkownik
Już przyjął, wielkie dzięki,pozdrawiam
Odznacz ,,za towary" czy coś takiego to wtedy system przyjmie
dnabaza99
Użytkownik
tak tak ,ale jak wpisuje o zwrot pieniedzy to wyskakuje mi ze ja zadnej aukcji nie wystwilam!
Ja się namęczyłem, napisałem.. ale czy Ty płaciłaś paypalem???
dnabaza99
Użytkownik
a jak to zrobic?
Czy dnabaza99 nie powinien wysłać do sprzedawcy ,,żądanie zapłaty" ? pozdrawiam (ja bym tak zrobił)
dnabaza99
Użytkownik
Wysłałam w sobotę paczkę i mam potwierdzenie odbioru tej paczki, a to jest lin do aukcji http://cgi.ebay.co.uk/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=320330812504&ssPageName=ADME:X:AAQ:GB:1123 .
podaj nr aukcji, kiedy odesłałaś zwrot? moim zdaniem, lepiej by było jak byś otworzyła spór - towar nie zgodny z opisem
Zadaj pytanie innym użytkownikom eBay