Zostałem oszukany przez sprzedajacego.Co mam z tym zrobić?
Opcje
- Subskrybuj kanał RSS
- Oznacz temat jako nowy
- Oznacz temat jako przeczytany
- Dodaj do sekcji Moje zakładki
- Subskrybuj
- Wersja do wydruku
- Zgłoś nieodpowiednie treści
11-04-2008 11:35
Witam.30 marca wygrałem aukcje drugiej szansy na brytyjskim ebayu na zakup roweru.Dostalem falszywą wiadomość z ebayu o czym dowiedziałem sie dopiero wczoraj.W tej wiadomości byla instrukcja platności ktorą monitoruje ebay.Uwierzyłem i zapłaciłem 1155funtów za pośrednictwem moneygram.Teraz została mi tylko wydrukowana instrukcja(ta fałszywa)orginalna wiadomosc przyszła jako spam i po tygodniu uległa samoskasowaniu,potwierdzenie wpłaty wyznaczonej kwoty i najprawdopodobniej lewe dane.Jestem użytkownikiem brytyjskiego ebaya.Otwarłem spór,zaznaczyłem ze nie dostałem towaru i co mogę jeszcze zrobić?Na dodatek widzę że ten sam rowerv oferowany jest pod innym loginem na amerykańskim ebayu.Proszę o pomoc.
Zaakceptowane rozwiązania (0)
Odpowiedzi (3)
Odpowiedzi (3)
- Oznacz jako nowe
- Subskrybuj
- Subskrybuj kanał RSS
- Drukuj
15-04-2008
00:24
chinese honest website
http://www.elertrade.com
he is my old customer,and he will give you a satisfied answer.
0
Podziękowań
- Oznacz jako nowe
- Subskrybuj
- Subskrybuj kanał RSS
- Drukuj
11-04-2008
17:03
jesli rower zostal jeszcze raz wystawiony i masz pewnosc ze to ten sam to zglos go do ebaya - na samym dole strony aukcji znajdziesz link Report this item i moze tam sa jakies opcje gdzie bedziesz mogl opisac o co chodzi itp
0
Podziękowań
- Oznacz jako nowe
- Subskrybuj
- Subskrybuj kanał RSS
- Drukuj
11-04-2008
15:31
Malo mozesz zrobic, moneygram i western union - ZAPOMNIJ!!! Nie jest dozwolone w ebay placenie za towar korzystajac z ich uslug, w ciagu 15 Minut po twoim przelewie pieniedzy juz ktos je z Banku zabral!!!!
0
Podziękowań