Zmiana sposobu płatności

Witam! Kupiłam sobie torbę i wybrałam opcje przelew plus, jednak dane do przelewu zagranicznego są nie prawidłowe lub niekompletne. Czy jest możliwość zmiany sposobu transakcji na PayPal?

Zaakceptowane rozwiązania (0)

Odpowiedzi (7)

Odpowiedzi (7)

No też tak zrobiłam, ale jeszcze musiałam poddać się weryfikacji, bo powiązałam bank z paypal, zamiast kart kredytowych. I jak już chciałam przelać kaskę za torbę, to mi nałożyli ograniczenia na konto 😕 No i teraz czekam na drobne wpłaty od paypal na moje konto bankowe, bo dokumenty wszystkie im przesłałam. Mam nadzieje, że w poniedziałek to wszystko się wyjaśni i zapłacę w końcu za tą torbę 😄 No cóż, człowiek uczy się na błędach powinnam najpierw założyć konto na paypal, a później kupić torbę heh... Dzięki za pomoc. Pozdrawiam!
zawsze możesz przelać ze swojego konta bankowego na PayPal w tym celu zaloguj się na PayPal i wejdź w zakładkę dodaj środki (skopiuj wszystkie dane jakie widzisz po prawej stronie) tu nie ma ustalonego terminu, wpłaca się jak najszybciej najlepiej zaraz po skończonej aukcji
Dzięki! Już sobie poradziłam. Jeżeli konto PalPay mam powiązane z ebay to, mimo wszystko mogę zapłacić przez paypal 🙂 Powiedzcie mi, bardzo proszę, bo ja początkująca jestem, jaki mam termin zapłaty za przedmiot jeżeli na aukcji zrobiłam kup teraz? Bo teraz walczę z palpay, żeby mi zweryfikowali konto, a to niestety kilka dni trwa i boje się żebym terminu zapłaty nie przegapiła.
zaloguj sie do moj ebay w serwisie na ktorym wystawia sprzedawca, wejdz w realizacje transakcji i sprawdz czy tam te dane takze sa niepoprawne/niekompletne
możesz, ale musisz napisać do sprzedawcy, on otworzy spór, potwierdzisz go, on otrzyma zwrot prowizji, Ty nie otrzymasz ostrzeżenia i bedziecie mogli sobie opinie wystawić 🙂
Dzięki, na przyszłość będę wiedzieć, że tu tylko płaci się przez PayPal. Obawiam się, że podane rozwiązania nie pomogą bo już próbowałam, a problem jest w tym że BIC (SWIFT) jest nieprawidłowy oraz nie mam podanego adresu banku, aby system internetowy mi go wyszukał. Także wykonie przelewu jest nie możliwe. Czy w takim wypadku mogę anulować ofertę?
i bardzo dobrze, że są niekompletne lub nie prawidłowe, bo zasada jest jedna tutaj sie płaci tylko i wyłącznie poprzez PayPal. Tak, poproś sprzedawcę o fakturę z poziomu aukcji lub kliknij zapłać teraz czy jakoś tak
Zadaj pytanie innym użytkownikom eBay