Zmiana nazwiska w adresie dostawy
Opcje
- Subskrybuj kanał RSS
- Oznacz temat jako nowy
- Oznacz temat jako przeczytany
- Dodaj do sekcji Moje zakładki
- Subskrybuj
- Wersja do wydruku
- Zgłoś nieodpowiednie treści
20-03-2010 18:23
kupiłam przedmiot. Mam w nazwisku 'polskie litery' które po kupieniu w adresie dostawy zmieniły się na 'krzaczki'
sprzedawca chce żebym poprawiła nazwisko bo inaczej mi tego nie wyśle... i tu mam problem, ponieważ pieniądze wpłynęły już na jego konto, a ja nie mam pojęcia jak to zmienić. Nie chodzi o zmiane danych w profilu, tylko w ostatecznym oknie śledzenia przesyłki. Próbowałam skontaktować się ze sprzedawcą, ale mi nie odpisuje. Zależy mi na szybkiej dostawie, a czekam juz tydzień. Bardzo proszę o pomoc jak zmienić nazwisko
Zaakceptowane rozwiązania (0)
Odpowiedzi (4)
Odpowiedzi (4)
- Oznacz jako nowe
- Subskrybuj
- Subskrybuj kanał RSS
- Drukuj
21-03-2010
16:12
Napisz do polskiego Ebaja. Po tylu latach powinni to juz dawno naprawic...
a na razie wyjasnij sprzedawcy w czym rzecz i podaj prawidlowy adres.
- Oznacz jako nowe
- Subskrybuj
- Subskrybuj kanał RSS
- Drukuj
21-03-2010
18:35
Marku, tu jest wiele rzeczy nie dopracowanych, moim zdaniem oni nic nie robią w tym kierunku.
Powinni poprawić mejle wysyłane z MS. Za każdym razem co wysyłam mejla "Twój przedmiot został wysłany" dostaję info, żebym napisał po angielsku, dlatego stworzyłem swój własny opis po angielsku.
Już dwa razy pisałem w tej sprawie do BOK i pisali, że ty się zajmą, ale nie poczynili żadnego kroku idącego w tamtym kierunku.
wejdź w zakładkę konto nast. adresy i dodaj nowy adres, wpisujesz adres i zaznaczasz na potrzeby zakupów, wpisujesz oczywiście bez polskich liter
0
Podziękowań
- Oznacz jako nowe
- Subskrybuj
- Subskrybuj kanał RSS
- Drukuj
21-03-2010
14:02
chodzi o to, że już zapłaciłam za przedmiot. Gdy wchodzę w 'szczegóły zamówienia' w okienku 'szczegóły dotyczące wysyłki' moje nazwisko uległo lekkiej zmianie> i w takiej postaci dostarło do sprzedawcy, sprzedawca mi odpisał, że mam to zmienić. nie mam żadnego okna 'edytuj' itp..
wygląda to tak:
http://i44.tinypic.com/21ozxvq.jpg
0
Podziękowań
- Oznacz jako nowe
- Subskrybuj
- Subskrybuj kanał RSS
- Drukuj
21-03-2010
07:05
To proste, zamiast ó, ś, ć wpisz o, s, c.
0
Podziękowań