Zmiana informacji personalnych

irbis11
Użytkownik
W jaki sposób można zmienić informacje rejestracyjne np. adres zamieszkania, bo system żąda hasła dostępu i mimo podawania prawidłowego hasła dalej żąda hasła i nie pozwala na zmianę. W ten sposób kontrahent może być informowany o błędnym adresie. Zróbcie coś bo to straszny obciach, pomijająć to że na innych ebayach polskie czcionki widziane są jak krzaki. Robicie złą robotę i jeszcze nie ma żadnego kontaktu do personelu ebaya. To są kpiny.

Zaakceptowane rozwiązania (0)

Odpowiedzi (11)

Odpowiedzi (11)

konta ebay mozna zakladac bez ograniczen - konta Paypal sa ograniczane do kraju wydania karty. konta Ebay mozna bylo kiedys laczyc ale juz nie. Mozesz konto zamknac.
moze byc klopot platnoscia z karty. Mozna miec tylko konto w tym kraju z ktorego jest karta. Jesli masz konto Paypal w Niemczech to koryguj pomylke wg. danych na tamtej karcie.
Popraw poniewaz np. przy zaplacie karta dane musza sie zgadzac co do litery z tym co jest w aktach karty. Jesli nie to nie bedziesz mogl zaplacic Lepiej teraz niz miec niespodzianke w czasie zakupow.
Sprobuj jeszcze raz. Wyczysc przedtem cookies i pliki internetowe. Wylacz/wlacz wielkie litery (caps off/on). U mnie zmiana danych dziala. Czy jestes pewien ze pamietasz haslo i nicka? W najgorszym wypadku: zaluz nowe konto.

dokonajcie zmian,  które wprowadziłem  do swoich danych.

chcę dokonać zakupu, a nie  mogę 

bo komuś  nie chce zmienić  czyli dodać nazwę ulicy. proszę bardzo serdecznie  Leonardo14520p

kupiłam przedmiot. Mam w nazwisku 'polskie litery' które po kupieniu w adresie dostawy zmieniły się na 'krzaczki' sprzedawca chce żebym poprawiła nazwisko bo inaczej mi tego nie wyśle... i tu mam problem, ponieważ pieniądze wpłynęły już na jego konto, a ja nie mam pojęcia jak to zmienić. Nie chodzi o zmiane danych w profilu, tylko w ostatecznym oknie śledzenia przesyłki. Próbowałam skontaktować się ze sprzedawcą ale mi nie odpisują. Zależy mi na szybkiej dostawie, a czekam juz tydzień. Bardzo proszę o pomoc jak zmienić nazwisko
dzięki
bar_ih
Użytkownik
już poprawiłem dane, dzięki, konto PayPal założyłem polskie, a te konto niemieckie zakładałem jeszcze jak nie było polskiego eBay, nawet próbowałem z niego korzystać, ale zrezygnowałem bo mam problem duży z językiem, czy te konta można jakoś połączyć, bo mam na niemieckim jeden pozytyw? ;)))
udało się na stronie polskiej, na niemieckiej wciąż nie. 😞
bar_ih
Użytkownik
Spróbowałem zmienić imię, system informuje żeby wrócić do poprzedniej strony, bo nie może tego przyjąć... :(( Czy to co mówiłeś o niemożliwości zapłacenia dotyczy płatności z karty czy też z salda konta PayPal? Jak zrobię przelew z banku na konto PayPal to później będę mógł zapłacić z salda konta PayPal? Przepraszam za może głupie pytania ale nigdy nie korzystałem z PayPal oraz eBay...
witam, zakładałem konto parę lat temu ale hasło pamiętam i nie było z tym problemu, :))) założyłem, a nawet powiązałem już konto PayPal z kontem eBay, a przed chwilą zauważyłem że wtedy jak zakładałem konto eBay pomyliłem się wpisując własne imię!!! jedna literka w imieniu jest nieprawidłowa, czy mogę z tego powodu mieć jakieś problemy z kontami eBay oraz PayPal czy z kontrahentem? Z doświadczenia wiem że Allegro w takich przypadkach, tzn. zmiana imienia/nazwiska właściciela konta może konto zawiesić. Co mam zrobić, zostawić tak jak jest czy poprawić imię?
Zadaj pytanie innym użytkownikom eBay
Posty z największą liczbą podziękowań