Zapomnialem hasla

fokil
Użytkownik
Wlaściwie to nie ja, ale mój kolega, ale nie mógl sam tego napisać bo nie mógl się zalogować nie pamiętając hasla. (paragraf 22) Problem polega na tym, że mimo że pamięta odpowiedź na swoje tajne pytanie, swój kod pocztowy, telefon i datę urodzenia nie może uzyskać przypomnienia hasla. Dlaczego? Po prostu nie ma naszego formularza przypominania hasla, trzeba używać amerykańskiego lub angielskiego, które mają inny format: kod - u nas 2 okienka, u Anglii in USA 1; telefon u nas 1 duże, w Anglii 2, w USA 3. I jak to wpisać? Poza tym przy wpisywniu nr telefonu do formularza rejestracyjnego nie bylo napisane w jakim formacie ma być podany nr telefonu (ani że będzie on niezbędny do przypomnienia hasla) i w efekcie on nie pamięta jak go wpisal. Czy z zerem na początku, jakimiś spacjami, czy myślnikiem? Możliwości dużo i mimo, że teoretycznie wszystko wie nie może uzyskać przypomnienia wlasnego hasla. Co gorsza nie może również zarejestrować nowego konta, bo ma już to. Aby zarejestrować nowe konto musialby zalożyć nowy nowe konto e-mail. Ciekaw jestem czy eBay.pl coś zrobi aby uniknąć takich sytuacji.
Pokaż cały temat
a7bmak
Użytkownik
no właśnie mam podobny problem i nie wiem co zrobić a piszę z konta kolegi! jakaś paranoja parargaf 22
Zadaj pytanie innym użytkownikom eBay