Zapłata przez Pay Pal
Opcje
- Subskrybuj kanał RSS
- Oznacz temat jako nowy
- Oznacz temat jako przeczytany
- Dodaj do sekcji Moje zakładki
- Subskrybuj
- Wersja do wydruku
- Zgłoś nieodpowiednie treści
14-05-2010 09:19
Witam, jestem nowym użytkownikiem na ebayu i proszę o pomoc. Udało mi się wylicytować na angielskim ebayu gitarę.Chcę zapłacić swoją kartą ale wyskakuje mi że mój bank nie może jej zweryfikować(to chyba przez to że to karta debetowa) Pytanie mam takie czy mogę zapłacić w paypalu nie swoją kartą kredytową?Dzięki za pomoc
mail kamizela@wp.pl
Zaakceptowane rozwiązania (0)
Odpowiedzi (2)
Odpowiedzi (2)
- Oznacz jako nowe
- Subskrybuj
- Subskrybuj kanał RSS
- Drukuj
14-05-2010
11:15
dzięki za informację to mi znacznie pomogło. Czyli w pierwszej kolejności muszę przelać kasę ze swojego konta na swój pay pal. Następnie tak jak Pisałeś ?
Pozdrawiam i dzięki za radę
0
Podziękowań
- Oznacz jako nowe
- Subskrybuj
- Subskrybuj kanał RSS
- Drukuj
14-05-2010
10:37
To, że masz debetową to jeszcze o niczym nie świadczy, że nie może być honorowana przez PayPal.
Jeśli Twoja karta nie ma 3 ostatnich cyfr za paskiem magnetycznym (CVV2) i nie możesz płacić nią w necie, to niestety nie jest akceptowana przez system.
ale za to możesz wpłacić kasę ze swojego konta bankowego na PayPal. W tym celu logujesz się na PP, a nast, zakładka wpłać i kopiujesz wszystko co widzisz w ramce po prawej stronie.
Nie, nie możesz korzystać ani zapłacić z cudzej karty karty kredytowej/debetowej. Jest to zabronione.
0
Podziękowań