Zakupiono przedmiot KUP TERAZ

plussz10
Użytkownik
Witam Kupiłem przedmiot z opcji KUP TERAZ juz drugi dzien probuje doproscic sie sprzedajacego o namiary do przelewu bo byla mozliowsc zaplaty PayPal badz przelew normlany Wybrałem ta druga opcje pisałem juz kilka mejli odnosnie danych adresowych jak i nr konta potrzebnych do przelewu ale sprzedajacy spi? Czy w razie nie dostania odpowiedzi moge ta tranzaskcje jakos anulowac? czekam na rychła odpowiedz

Zaakceptowane rozwiązania (0)

Odpowiedzi (6)

Odpowiedzi (6)

tak, nie uzyskasz żadnej pomocy, bo ebay pomaga tylko tym, którzy płacą poprzez PayPal w tym przypadku tylko i wyłącznie Policja, aukcja z tym ajfonem to zwykły wałek
plussz10
Użytkownik
Mam jej wszytkie dany od imienia i nazwiska adres oraz nr konta poprzez email jak i nr telefonu mam nadzieje ze to nie sa fikcyjne dane...posiadaja konto w PKO wiec mysle ze to musza byc autentyczne dane...mieszkancy Polski..jak byla mozliowsc placenia przelewem to tez zadnej pomocy od ebaya nie uzyskam??
jesli nie placiles paypalem tylko przelewem a sprzedawca nie jest juz zarejestrowany to wtopiles kaske - pozostaje Ci zglosic to na policje, ktora moze zazadac od ebaya danych sprzedawcy, ale czy policja w ogole sie tym zajmuje nie mam pojecia, a jesli sprzedawca jest zza granicy to chyba szanse sa jeszcze mniejsze
plussz10
Użytkownik
a co w przypadku jak ja juz zapłacilem mialem kontak z ta osoba a ona sie wyrejstrowała z ebaya i nie odpowiada na moj kontak zaplacilem normlanym przelewem bo byla taka mozliowsc...mam sie udac na policje czy jak??
możesz, w tej chwili ją zakończyć miało być 😄
możesz w tej już ją zakończyć, Twój "sprzedawca" nie jest już zarejestrowany
Zadaj pytanie innym użytkownikom eBay