Załuż konto sprzedającego ebay usa

jaca108
Użytkownik
No właśnie chciałem założyć takie konto lecz nie mogę dokończyc weryfikacji mojej karty debetowej. myślę ze zle podaje dane do weryfikacji bo po naciśnieciu continiue wyskakuje mi okienko z krzyżykami i regulaminem a potem jak klikam dalej to znowu mam okienki gdzie pisze ze musze założyć konto sprzedającego. Moje pytanie co należy dokładnie podać w: 1 Cardholder name 2Billing address (must match monthly statement address) a może moja karta jest do d..... Proszę o odpowiedź. dzięki

Zaakceptowane rozwiązania (0)

Odpowiedzi (10)

Odpowiedzi (10)

rachunek.
cmykus
Użytkownik
"Cardholder name" - Imie i Nazwisko widoczne na karcie A nie nazwa banku.
mkm2k
Użytkownik
Jest jedna prosta zasada. Electrony można sobie darować. Może faktycznie ta z PKO działa. Ale ogólnie mogą z nimi być klocki. Electronem przykładowo ciężko jest zapłacić wogóle w UK. Standardowo używam Visy Classic i mam 0 problemów.
Tak to jest z naszymi kartami a raczej bankami. Jedynie Inteligo (PKO BP) wyraziło zgode na akceptację kart visa electron w internecie. Pozostałe banki nie. Jedyna możliwość z polskimi bankami to mieć electrona z inteligo lub karty embosowane z pozostałych banków.
aronii1
Użytkownik
W "Cardholder name" trzeba wpisać nazwę banku np PKO BP idt. Ja mam kartę VISA Electroni z inteligo i normalnie poszło. Przy inteligo piszcie pko bp Pozdrawiam
warwickpl
Użytkownik
aha ok dzięki za wyjaśnienie
yorkbi
Użytkownik
Pobierają 1-1,50zł. przy autoryzacji karty.
warwickpl
Użytkownik
Witajcie, mam konto w inteligo i bez problemu założyłem swoje konto na ebay'u amerykańskim z tym ze na wjazd zawineli mi złotówkę z konta nie mam pojecia za co ...? moze jakś opłata za załozenie konta choć wydawało mi sie ze tego typu operacja jest free pozdrawiam Piotr
yorkbi
Użytkownik
Spróbuj z kartą do zakupów wirtualnych lub jeśli masz kartę kredytową. Wątpię czy zaakceptuje zwykłą Visę debetową.
bigmamel
Użytkownik
Kombinuję z tym tematem już ponad rok. US e-Bay twierdzi, że polska Visa debetowa (ta z PKO SA - dolarowa)powinna być przez system przyjęta a jesli nie jest to oni nie wiedzą dla czego. Niby rok w Unii a dalej kiszka. Ludzie jeżdżą so Berlina, zakładają tam k-to, wracają i to jest to- cała reszta przez internet. Na dziś to jedyny patent na sprzedaż na normalnym eBAY bo ten klon śmieć i długo tak jeszcze będzie
Zadaj pytanie innym użytkownikom eBay