Załącznik do LISTY OSZUSTÓW

Witam Was... wczoraj zgłosiłam sprawę na Policję. Nr RSD jeszcze nie mam, ale sprawę prowadzi PAN GRZEGORZ KLIMA Komenda Miejska Policji w Łomży tel. (0 86) 216-12-59. Podajcie to swoim prowadzącym, niech się kontaktują między sobą... I dawajcie znać co sie dzieje PS Nie mogłam tej wiadomości dokleić do mojego Postu, nie wiem dlaczego... POST: TO JEST LISTA OSZUSTÓW DOPISUJCIE SIĘ!!!

Zaakceptowane rozwiązania (0)

Odpowiedzi (7)

Odpowiedzi (7)

Witam wszystkich... To nr sprawy L.dz-2554/05 Komenda Miejska Policji w Łomży prowadzący Wojciech Klima. MUSIMY przenieść się na forum dyskusyjne, bo tutaj można dodać tylko 10 postów ( dzięki adk.tvp za info) Rozpocznę nowy wątek : LISTA OSZUSTÓW tam dopisujcie informacje. Pozdrawiam, Dobromiła
adk.tvp
Użytkownik
Witam dobromisia Przenieś listę na Forum dyskusyjne, tam można dodwwać nie ograniczoną ilość postów, natomiast tutaj tylko 10 postów. Pozdrawiam adk.tvp
marcinmu
Użytkownik
Ja również zostałem oszukany ale było to już kilka miesięcy temu. Oto namiary na tego osobnika: nick: relisk Mariusz Skrzyński Sobowidz 23 83-033 Trąbki Wielkie * te dane dostałem od niego aby wpłacić pieniądze:( A tu podaje numer aukcji:6397005023 Oto mój e-mail: marcinmu@o2.pl Mam nadzieje że wzystko sie wyjaśni i ebay.pl również poczuje sie do jakiejkolwiek odpowiedzialności!!!!!!!!
vviktorek
Użytkownik
MAm niezłego oszusta jeszce go niezgłosiłem na policje ale prosze o pomoc nazywa sie amistad2 prosze bardzo was o pomoc mój email wiktorn@gmail.com
gruby8
Użytkownik
Tez zgłosiłem sprawę jana Mędrali na policję. Sprawe prowadzi pan Jarosław Maćkowiak z KPP w Działdowie, podajcie kontakt swoim prowadzącym w tej sprawie!
meryibra
Użytkownik
Dobromisiu - będzie trochę nie na temat, sorry - nie zakładaj nowych wątków, tylko dawaj nowe wpisy do LISTY OSZUSTÓW, bo lista spada coraz niżej (już jest na drugiej stronie), a byłoby dobrze, gdyby wciąż była "na widoku" i wszyscy do niej dopisywali kolejnych złodziei.
pawex20
Użytkownik
Tez byłem na Policji, podam mojemu prowadzacemu kontakt... mam nadzieje ze teraz cos sie ruszy! Pozdrawiam
Zadaj pytanie innym użytkownikom eBay