ZOSTAŁEM OSZUKANY NA 518 PLN

kenik1180
Użytkownik
Zostałem oszukany na 518 pln.wpłaciłem pieniążki klientowi za telefon a telefonu nie widać.Zgłośłem spór Ebay i nawet sięnie odezwali tylko mu konto zablokowaki i co mi to da jak pieniędzy i tak nie mam.Data sporu skończyła się mieśiąc temu a Ebay nie zrobił zupełnie nic POPROSTU SKANDAL WOGÓLE NIE CHRONIĄ PORZĄDNYCH KLIENTÓW PRZED ZWYKŁYMI ZŁODZIEJAMI.Zgłosiłem sprawę również na policjęale oczywiście u nich też nic nie słychać.ODRADZAM KUPOWANIE NA Ebay A L L E G R O TO BAJKA W PORÓWNANIU Z TYMI OSZUSTAMI.!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Zaakceptowane rozwiązania (0)

Odpowiedzi (2)

Odpowiedzi (2)

Słuchaj a co oni moga zrobić? Dopuki nie będzie jasnych i klarownych deklaracji na ebayu odnośnie ubezpieczenia to mozemy się cmoknąć. Tak to jest jak dochodzi do konkretów a kasy nie widać. Bardzo watpie w jakiekolwiek ubezpieczenia od jakiejkolwiek firmy na swiecie. Bezpieczna transakcja jest tylko wtedy jak trafisz na uczciwego sprzedawce.
qnev
Użytkownik
Więc dlaczego nie wystawiłeś mu negatywnej opinii??? To że zostałeś oszukany to raczej do siebie moej pretensje : przeczytałeś chociaż opinie wystawione temu oszustowi?
Zadaj pytanie innym użytkownikom eBay