Wystawienie aukcji

Wystawiłem nowe aukcje w grupie zabawki. Dokonałem opisu, załaczyłem zdjęcie, zatwierdziłem. Na liście aukcji w tej grupie jednak one się nie pojawiły - na liście wszystkich aukcji w tej grupie. Jeśli jednak w tej grupie w wyszukiwarce wpiszę tytuły tych aukcji wyszukiwarka znajdzie je, znajduje również w przypadku gdy chcę otworzyć listę innych przedmiotów wystawianych przez urzytkownika z dowolnej mojej aukcji. Sprawdzałem Grupę a zakładanych aukcjach i podgrupy i wszystko gra. Mam też potwierdzenie mailem od eBay o wystawienbiu aukcji. Bezpośrednio po wystawieniu powinna ona być (jeśli była wystawiana na 3 dni) na liście w kolejności wystawiania obok tej z czasem 2d 23h. Ostatnie jednak wystawione w podobnym czasie mają czas 2d 22h. Taka duża zwłoka jest w czasie wystawiania aukcji??? Czy coś zrobiłem nie tak? I dlaczegoprzez wyszukiwarkę zanjduje a na liście wszystkich ich nie ma????

Zaakceptowane rozwiązania (0)

Odpowiedzi (1)

Odpowiedzi (1)

Wzystkie twoje aukcje w koncu beda sie wyswietlaly na wszyskich listach. Kazdy serwer ma ustawiony inny interwal czasowy kiedy odswieza informacje - stad opoznienia a takze roznice w czasie. Roznice w czasie moga tez byc spowodowane natlokiem naplywu informacji w danym momencie. Twoje aukcje mogly zostac przedzielone np. przez kogos uzywajacego Turbolister z duza iloscia aukcji.
Zadaj pytanie innym użytkownikom eBay
Posty z największą liczbą podziękowań