Witam wszystkich
Nastąpiła jakaś dziwna zmiana, która nie pozwala mi na wystawianie komentarzy.Funkcja ta przestała u mnie całkowicie działać.Do niedawna nie było z tym kłopotu.
Mogę jedynie zaznaczyć na zielono jedno z trzech możliwości i na tym konieć .Jeśli ktoś wie to proszę o pomoc.Serwis Ebay nie odpowiedział na to pytanie
Kanis4
Witam Małgorzato, No tu jestem lepszy ale na pozostałych forach pewnie jesteś lepsza, bo oczywiście dłuższy staż, ja mam coś w porywach 380
Pozdrawiam i miłej niedzieli
Witaj Piotrze,
milo mi, ze ktos zauwazyl, ze mnie nie bylo. Masz racje, byl urlop ale jak zwykle za krotki.
Ale jak patrze na ilosc wpisow na forum, to jestes lepszy ode mnie, bo masz ich ponad 300 :)
Pozdrawiam serdecznie,
Malgorzata.
Witam.
Mam ten sam problem. eBay nie reaguje na klikanie w przycisk wystaw komentarz (oczywiscie jako kupujący. I to zarówno na pol jak i ang stronie. czy ktoś może pomóc? Dzięki.
jako sprzedajacy mozesz tylko pozytywna opinie wystawic, jako kupujacy mozesz nadal pozytywnie, neutralnie albo negatywnie ocenic transakcje. pamietaj, neutralna opinia jest po zmianach wprowadzonych od maja chyba jest jednoznaczna z negatywna opinia. nie ma juz mozliwosci za obopolna zgoda wycofac neutralne i negatywne opinie.