Wypłata pieniedzy z PAYPAL

konpok
Użytkownik
witam, pewna osoba z UK wyslala mi zwrotne pieniadze za aukcje ktora anulowala. tresc maila: "Witaj, xxxxxxxxx! Użytkownik xxxxxxxxx (xxxxx@xxxxx.co.uk) dokonał całkowitego lub częściowego zwrotu pieniędzy za dokonaną przez Ciebie płatność. Prosimy nie odpowiadać na tę wiadomość. Serwis PayPal nie odpowiada na wiadomości e-mail wysłane na ten adres. Wiadomość od sprzedającego: As per email. ---------------------------------------------------------------- Szczegóły pierwotnej płatności ---------------------------------------------------------------- Data wysłania płatności: 23 luty. 2007 Kwota: xx,xx GBP Z poważaniem PayPal" ja teraz moge wyplacic te pieniadze tak aby znalazly sie na moim koncie zlotowkowym? dzieki za pomoc. pzdr, kojak

Zaakceptowane rozwiązania (0)

Odpowiedzi (3)

Odpowiedzi (3)

lukweg
Użytkownik
paypal.pl-> moje konto-> wypłać-> Przelew środków na rachunek bankowy-> Wybierz kraj, w którym znajduje się rachunek bankowy: XXXXXX -> Dodaj rachunek bankowy w: Polska -> Kontynuuj
konpok
Użytkownik
witam, tak wiem-tylko pytalem ja je wyplacic? jakiej opcji uzyc w PAYPAL... KP
lukweg
Użytkownik
Mozesz je wyplacic, w zaleznosci od tego jaka to jest kwota moze byc pobrana prowizja.
Zadaj pytanie innym użytkownikom eBay
Posty z największą liczbą podziękowań