WERYFIKACJA

evik666
Użytkownik
MAM PYTANIE BO CHCE KUPIC PRZEDMIOT NA NIEMIECKIEJ STRONIE EBAY ALE UKAZUJE MI SIE OKIENKO O ZWERYFIKOWANIE KONTA,A PRZECIEZ JUZ PLACILAM PRZEZ PAY PAL I WSZYSTKO POWINNO DZIALAC,MIMO TO JEDNAK WYSKAKUJE MI ZE NUMER KARTY JEST BLEDNY PRZEZ CO NIE MOGE NAWET LICYTOWAC WYBRANEGO PRZEDMIOTU!PROSZE O SZYBKA POMOC

Zaakceptowane rozwiązania (0)

Odpowiedzi (8)

Odpowiedzi (8)

Gratuluje. Teraz powinnienes bez przeszkod sprzedawac wszedzie bez potrzeby weryfikacji czy wysylania dokumentow, rowniez na polskim Ebay.
Wszystko w porządku zrobiłem to przez ebay.co.uk ale chyba to nie pzeszkadza i jest ważne na wszystkich pozostałych eBayach? Czy mogę teraz bez tej weryfkacji (wysyłanie ksera dowo.osob. itp) sprzedawać?
A dokładnie to taki komunikat: Please Create a Seller's Account Before you sell on eBay, you'll need to open a seller's account for identification purposes. Create a seller's account at no charge. It's fast and easy. Dzięki za pomoc.
Wpisuje numer karty itp.(mam 10zł na niej)i potwierdzam i wyskakuje error żebym najpierw zrobił konto sprzedjącego. Możesz mi poweidzieć o co chodiz i jak to zrobić. A tak wogóle to jak zweryfikuje karte bede mógł sprzedawać na ebay.pl?
Pisza ze beda ci pobierali z karty oplaty zwiazane ze sprzedaza az do momentu az ich zawiadomisz aby nie pobierali. Sadze ze zweryfikuja karte przez czasowe zablokowanie pewnej sumy tak ze miej na tej karcie jakies pieniadze. Weryfikacja na jednym glownym Ebay jest wazna na wszystkich Ebay. Aby sie zweryfikowac najprosciej zacznij cos wystawiac i poprosza o numer karty. Nie musisz potem kontynuowac wystawiania.
Aha wziołem na ebay.com zwięszenie statusu konta do konta sprzedjącego. Czy to właśnie ta weryfikacja? Jeszcze jej nie zrobiłem bo zabardzo nie rozumiem komunikatu który trzeba potwierdzić oto on: By selecting, "authorize my card" below, I hereby authorize eBay to initiate charges to my credit card for membership and usage fees that I incur or have incurred on my account since my last billing date. This will also include any balance, which may presently be outstanding on my account. I understand that I am responsible for all seller fees in conjunction with my eBay account by me or other authorized users, and I authorize monthly deductions from my account for such fees. I understand that the amount charged may vary from month to month. This authorization to perform monthly charges to my credit/debit card will remain in full force and effect until eBay has received notification from me of its termination in such time and in such manner as to afford eBay and my financial institution a reasonable opportunity to act on it. Mógłbyś mi przetłumaczyć mniej więcej? Czy to zwiększenie statusu konta coś zmieni dla mnie jeśli nie będe sprzedawał? W azie jakbym coś sprzedał pobiorą prowizję z karty?
Stamps222=> A gdzie można zweryfikować karte zawczasu na eBay tak żeby nie mieć później problemów z licytacją/wystawianiem przedmiotów i tak dalej. Jeśli ją zweryfikuje na eBay.com to będzie działała na eBay.de na przykład? Czy pobierają przy weryfikacji 1,5E tak jak jest to przy Paypal? Dziękuje za odpowiedź. Pozdrawiam
Podaj im numer karty. Weryfikacja na Paypal i na Ebay to dwie rozne weryfikacje. Zweryfikowanie na PP nie powoduje weryfikacji na Ebay i odwrotnie.
Zadaj pytanie innym użytkownikom eBay
Posty z największą liczbą podziękowań