Uwaga!!!

agg160
Użytkownik
Nauczona przykrym doświadczeniem przstrzegam wszystkich przed zakupami u Niemców nie honorujących płatności PayPal! Zanim zalicyujecie konicznie spawdźcie czy od aukcją figuruje znak PayPal. Od miesiąca przepycham się z jakąś głupią niemką ponieważ za nic w świecie nie chciała mi podać swojego adresu koniecznego do przelewu bankowego.Nie- bo nie! Nie pomogło tłumaczenie, że polskie banki nie przyjmą przelewu jedynie na podstawie IBAN i SWIFT. To za mało! Pieniądze przelałam jej wkońcu korzystając z jedynej możliwości czli " polecenia przelewu zagranicznego" w ING Banku.Kosztowalo mnie to dodatkowe 10 Euro!Minęło10 dni, niemka pieniędzy na koncie nie ma a ja muszę się tłumaczyć serwisowi eBay bo założyła spór!!!!! Powyższa historia( nie wiem jak sie skończy) skutecznie mnie ostudziła w robieniu zakupów na tym świetnym portalu.Wracam do Allegro. Trudno. Zrobiłam w ostanim czasie wiele świetnych zakupów Anglii, Wloszech,Hiszpanii a nawet w Portugalii. Z żadną nacją nie ma najmniejszych problemów Z NIEMCAMI PROBLEMY SĄ ZAWSZE. UWAGA!!!!!!!

Zaakceptowane rozwiązania (0)

Odpowiedzi (0)

Zadaj pytanie innym użytkownikom eBay