Uwaga OSZUST !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

klam-k
Użytkownik
Czy jest wśród eBay'owiczów ktoś naciągnięty przez janinawasko?? Jeżeli tak albo nawet jeżeli nie to proszę o pomoc. Nie mogę namierzyć tej kobiety, a tydzień temu wpłaciłem jej pieniądze na konto i po kilkunastu moich mailach ona milczy. Wygrałem aukcje na sumę 71 zł i jeżeli jest ktoś oszukany tak jak ja to byłyby większe szanse, bo moja suma niby jest niewielka. Ale to zawsze 71 i bez sensu że ktoś taki funkcjonuje na eBayu i burzy zaufanie innych. A kontakt i dane tej osoby są b.trudne do zdobycia; jakiś telefon by się przydał, bo adres internetowy i zwykły niby są ale co z tego...? Kiedy nie mam pewności czy numer konta na który wpłaciłem należy do Janiny Waśko z Nowego Sącza. Dziękuje za każdą nawet najmniejszą pomoc.
Pokaż cały temat
bomac50
Użytkownik
Witam !!! Mozesz zażądac od ebay danych osobowych sprzedającego byc moze coś to Ci pomoże.A robi sie to tak : 1. Przejść do witryny www.ebay.com. 2. Kliknąć na link ?Advanced Search? (Szukanie zaawansowane) w prawym górnym rogu. 3. W kolumnie ?Search? (Szukaj) po lewej stronie kliknąć na link ?Find Contact Information? (Znajdź informacje kontaktowe). 4. W polu "Enter User ID of member" (Wprowadź nazwę Użytkownika) proszę wpisać nazwę Użytkownika, którego danych kontaktowych Pan szuka. W polu poniżej proszę wpisać numer aukcji, następnie kliknąć "Search" (Szukaj). Pojawi się strona z prośbą o zalogowanie. Następnie ukaże się strona "Request complete? (Prośba spełniona), co oznacza, że dane kontaktowe, o które Pan prosił zostały wysłane na Pana adres email jak również do Kontrahenta.
Zadaj pytanie innym użytkownikom eBay
Posty z największą liczbą podziękowań