Utrzciwość ???

maxi-666
Użytkownik
Czy Ebay robi coś z osobami zaolgowanymi w w/w serwisie tylko po to aby wystawiać Negatywa ??? TAKI DELIKFENT TYLKO KUPUJE, NIE PŁACI, I WALI NEGATYWY ! Co zrobić z taką osobą i jej komentarzem ??? !!! ...proszę sprawdzić nicki : - JĘCZYDUPA - DARK_ANGEL_SUCKS P.S. Allegro im za to płaci ???

Zaakceptowane rozwiązania (0)

Odpowiedzi (6)

Odpowiedzi (6)

Otrzymalem negatywy za aukcje nie dla komentarzy od osob z takimi nickami ze ich tu nie chce cytowac... Po pewnym czasie zostali usunieci z systemu a wraz z nimi negatywy ktore wystawili. Jest wiec nadzieja...
m_poreba
Użytkownik
a ja dostalem negi od dwoch osob szpeniobobek i oliwka_kk, zadna z moich aukcji nie byla aukcja dla komentarzy (i na takie nawet nie wygladaly...), szpeniobobek po mojej interwencji zostal zawieszony.. czas na oliwke_kk.. jesli macie podobne problemy podaje linka do formularza naduzyc: http://www.ebay.pl/helpTSForm
Ludzie oszukujecie! Sprzedajecie komentarz za komentarz. Szybkie pozytywy. Czy to jest wasze wyobrażenie o uczciwym handlu! Wydorośnijcie wreszcie!
Jest grupa osób która wystawia negi osobom zdobywającym komentarze za aukcje typu "tapeta". Więc nie ma co się dziwić, że je dostajecie.
e-bolko
Użytkownik
Wątpię, żeby Allegro było zainteresowane robieniem pożądku na Ebayu 🙂
mam ten sam problem z tym samym uzytkownikiem!kupuje i od razu daje nega!tak samo dziala jeszcze uzytkownik lowca_szczurow. walnieci ludzie!prosze ebay.pl o usuniecie ngatywow ktore otrzymalem od tych dwoch "uzytkownikow"
Zadaj pytanie innym użytkownikom eBay
Posty z największą liczbą podziękowań