UWAGA! Zapłacę komuś z W-wy, kto nauczy mnie i pomożę wystawiać

il-art
Użytkownik
Uwaga: Z racji odległości szukam osób z Warszawy i okolic. Jestem w stanie dogadać się finansowo z osobą, która mnie nauczy i pomoże wstawić rzeczy na zagraniczne e-baye i pomoże obsługiwać się nieszczęsnym PAy-palem. Te całe opisy na e-bay to dramat ! Nie znoszę Allegro, ale tam jest wszystko łatwe i przyjemne. Proszę o kontakt: il@euroanimals.com
Pokaż cały temat
Na platnych Ebay sklepy sa platne np. w USA to koszt ok. 10 dolarow miesiecznie a na innych musisz poszukac ich cennikow. Kazdy cennik jest troche inny. Na darmowych Ebay sklepy sa darmowe np. polski, Malezja, Singapur i gdzies tam jeszcze... . Jeszcze niedawno szwedzki byl darmowy ale podobnmo juz nie jest. Anglik np. nie odwiedzi polskiego Ebay no bo i po co; nie zna jezyka a pozatym loguje sie na swoim www.ebay.uk.com i nie zadaje sobie trudu aby zaznaczyc "szukaj na calym swiecie" i otrzymuje wyniki wyszukiwarki tylko z brytyjskiego Ebay. Ci np Anglicy ktorzy nie korzystaja z wyszukiwarki a po prostu przegladaja obrazki bladzac po aukcjach tu i tam tez maja przed soba tylko rodzime aukcje. Zatem, wystawiajac na darmowym Ebay oszczedzasz na oplatach ale sprzedaz bedzie kulala. Prosta zasada. Jesli masz produkt sprzedajacy sie to oplaca sie sklep, oplaca sie wystawianie z opcjami eksponujacymi aukcje itp. Jesli chcesz sie dowiedziec czy twoj produkt posiada rynek - postudiuj podobne aukcje. Jesli nie ma takiego produktu (jestes pierwsza, gratuluje!) to wystaw po jednej aukcji na kazdym glownym Ebay: UK, niemieckim, francuskim, USA, australijskim i..to by bylo na tyle. Tam gdzie sie sprzeda - kontynuuj sprzedawanie az popyt zniknie.
Zadaj pytanie innym użytkownikom eBay
Posty z największą liczbą podziękowań