:] USA jade znow na Wakacje i co dalej???

thalooka
Użytkownik
Witam wszystkich. Jade do Usa wkrótce (kolejny raz) i tym razem chcialbym pomnożyc troszke dolarkow $ dzieki eBay'owi. Szukam pomocy , poniewaz dopiero zaczalem swoja przygode z eBayem i nie mam o tym duzego pojecia. Wiem tylko ze sprzet elektroniczny (nowosci) moge z tamtad przywiezc za 1/3 ceny taniej niz w polsce , a to stwarza pewne mozliwosci :] Czy ktos z was praktukuje ten sposob sprzedazy? Jak to jest? Czy sie oplaca? Co za , a co przeciw? Wiem jak przewiezc pare rzeczy bez cla , ale co z handlem na wieksza skale??? Znam koszta cla i wysylek , ale czy ktos na internecie kupuje np. Laptopa za 6000 czy 12000 zlotych? A jak tak to na co jest najwieksze zapotrzebowanie??? Na cyfrowki czy laptopy , a moze palmtopy , nie wiem... Prosze o pomoc , Dzieki :] Ps. Zależy mi także na uszcześliwianiu ludzi , dlatego tez pragne wyslac czy moze przywiezc komus cos za smieszna cene. Rok temu kupilem cyfre za 1800 zl , a w Polsce kosztowala ponad 5000 :] Czy to jest wogole legalne??? hehe

Zaakceptowane rozwiązania (0)

Odpowiedzi (1)

Odpowiedzi (1)

jestestwo
Użytkownik
Witam. Pragnę kupić telefon stacjonarny ze Stanów (,,traditional desk phone...").Czy mogę to zrobić za pośrednictwem Twojej osoby?
Zadaj pytanie innym użytkownikom eBay
Posty z największą liczbą podziękowań