Trudny kontaky ze sprzedawcą, chcę zwrócić przedmiot

Witam, jestem dość świeżą użytkowniczką ebaya, więc jeszcze dokładnie nie wiem, co i jak:) Mój problem jest taki-w czwartek wylicytowałam buty za 3,50 Euro od sprzedawcy z Niemiec. W opisie aukcji napisał,iż każdy kupujący otrzyma w 12 godzin po wygraniu aukcji maila z jego danymi potrzebnymi do przelewu. Minęły ponad 24 godziny, nie otrzymałam żadnych informacji. Napisałam do niego kilka maili, że nie mam żadnych danych i żadnych informacji. Nie otrzymałam jakiejkolwiek odpowiedzi. W sobotę napisałam,że jesśli nie otrzymam danych do niedzieli do godz.20, rezygnuję z zakupu. Na to również nie otrzymałam odpowiedzi. Dziś otrzymuję jak gdyby nigdy nic wiadomość od kolesia z danymi do przelewu. Odpisałam mu, że już zrezygnowałam, ale nie odp i nic. NIe ma z nim żadnego kontaku, nie honoruje PAYPALA, nie mogę otrzymać od niego odpowiedzi, nie odzywa się. Co mam zrobić?Boję się wysyłąć mu kasę...
Pokaż cały temat
No właśnie pisałam do niego wielokrotnie między innymi z pytaniem o to, ale on nie odpowiada, jak grochem o ścianę
Zadaj pytanie innym użytkownikom eBay