Sprzedawanie na zagranicznych rynkach

Witam jestem nowym użytkownikiem eBay i stąd moje pytanie: Chciałbym wystawić pewien przedmiot, by był on widoczny na rynku USA, Niemcy, WB, Hiszpania i Francja,i chce żeby użytkownikom tych krajów po wpisaniu odpowiedniego wyrazu w wyszukiwarce,wyskakiwał mój przedmiot bez potrzeby zmieniania opcji na wyszukiwaniu:" na cały świat" Zaznaczam iż mój przedmiot chce wystawić w tych krajach osobno np w Hiszpanii z ofertą przetłumaczoną na język hiszpański, w Wielkiej Brytanii na język angielski itp. czyli łącznie 5 ofert osobnych, w innych krajach, z innymi językami, gdzie wyskakuje dany przedmiot bez potrzeby zmieniania preferencji w wyszukiwaniu na cały świat. Co bym musiał zrobić by takie coś było możliwe Z góry dziękuje za pełne i profesjonalne odpowiedzi 🙂
Pokaż cały temat
musisz ten przedmiot wystawić w każdym serwisie ebay (login i hasło wystarczy z PL) ale zanim to zrobisz wcześniej musisz bezwzględnie czy chcesz czy też nie 1. zarejestrować i zweryfikować się na PayPal 2. utworzyć konto sprzedającego http://pages.ebay.pl/help/sell/seller_account.html 3. dodać kartę kredytową lub debetową (PayPal) 4. połączyć konto ebay z PayPal
Zadaj pytanie innym użytkownikom eBay
Posty z największą liczbą podziękowań