Sprzedaje przedmiot, atu licytuje mi Angil ??

Czy będe musiał zapłacić za sprzedaż przedmiotu komuś do angli ?? :O bo gdzieś coś widziałem "sprzedawaj na inne kraje za symboliczną opłatę" Czy mogę jakoś zmieenić, żeby tylko z PL mogli odemnie kupować ?? 😮

Zaakceptowane rozwiązania (0)

Odpowiedzi (10)

Odpowiedzi (10)

yorkbi
Użytkownik
Jakiś chochlik się wdarł. Napewno nie zapłacisz prowizji jak pisał ktoś wcześniej. Musiałbyś mieć aukcję wystawioną w ebay.com albo innym a tam nie masz wystawionej aukcji. Musiałbyś zarejestrować się jako sprzedający i autoryzować swoją kartę.Ten anglik to może być polak zarejestrowany w ebay.uk, więc nie panikuj - spokój przedewszystkim i czytaj uważnie odpowiedzi.
lukweg
Użytkownik
No na pl jest napisane ze zarejestrowal sie Pan w US ale tam wystawionych aukcji Pan nie ma. Na eBay.de i eBay.com jest znowu ze Polska. Musza miec cos gdzies w systemie blad no ale na to nic nie poradzimy wiec na zapas nie ma sie czym martwic. counteroxx ( 0 ) Neues Mitglied (innerhalb der letzten 30 Tage) Weniger als 1 Monat Polen counteroxx ( 0 ) New eBay Member (less than 30 days) Less than 1 month Poland
No jak patrze na swoja aukcje to pisze miejsce rejestracji USA, u Pana pisze Polska. na ebay.com location Poland Ja juz nie wiem o co chodzi... Na ebay.com sprawdzalem, to pisze, ze narazie nic nie jestem im krewny, ale jak aukcja sie skonczy, to pewnie wywali mi prowizje czy cos ;/ LIPA z tym ebayem...
a szukałeś counterox czy counteroxx ?? Bo ktoś już założył użytkownika counterox, więc ja wzięłem 2 x ... Masakra...
lukweg
Użytkownik
hmm...ja sie na tym nie znam ale poszukaj sobie swojego nicka przez ebay.com z tego co tam znalazlem to LOCATION = POLAND wiem ze to dziwne chyba ze ciebie jest dwuch 😛 a i jeszcze jedno na ebay.com nie masz wystawionych przedmiotow wiec prowizji nie powinno byc..
No to ładne buty... Jestem zarejestrowany w USA (miejsce zarejestrowania:stany zjednoczone) To jak teraz sprzedam do UK, to już lipa ?? płace prowizje ?? TO chyba wyjde na czysto, jak sprzedam ten przedmiot (przelew 30 zeta + prowizja = masakra) :(
Do chu** pana, czemu mnie w USA zarejestrowało ?? :O Normalnie jak mi przyjdzie jakiś rachunek, to się zabije...
lukweg
Użytkownik
zeby wystawic na ebay.com trzeba podac numer karty kredytowej a spodziewam sie ze tego nie zrobiles czyli nie zaplacisz zadnej prowizji, poniewaz polski serwis jest bezplatny. A moze to po prostu polak ktory sie zarejestrowal w UK ?? najlepiej napisz do niego w dwuch wersjach jezykowych ( jesli nie znasz ang. to tylko po polsku ). Nie ma takiej opcji ale zawsze mozna w opisie aukcji tak napisac. pzdr.
No wystawiałem na Polskim ebayu... Ile taka prowizja może mnie wynieść ?? Ja nigdzie nie widze opcji przesyłki w cenie aukcji... ślepy jestem ?:O
lukweg
Użytkownik
jesli wystawiles na ebay.pl nic nie zaplacisz...no chyba ze miales przesylke w cenie aukcji to troche wiecej;) ale jesli na ebay.com to bedziesz musial zaplacic prowizje
Zadaj pytanie innym użytkownikom eBay
Posty z największą liczbą podziękowań