Sprzedaj

zupa1951
Użytkownik
Nic nie mogę sprzedać, gdy używam przeglądarki Mozilla Firefox. Totalna klapa. Poniżej literówka Pogląd zamiast Podgląd Piotr

Zaakceptowane rozwiązania (0)

Odpowiedzi (10)

Odpowiedzi (10)

malyjasio
Użytkownik
Korzystam tylko z ebay.uk i jest cudownie. Po skargach ludzi tutaj widze, ze polska obsluga ma wszystko gleboko... Wydaje mi sie, ze jedyna rada jest pisanie skarg bezposrednio do ebay.com (byle z dobrym angielskim). Moze po prostu wywala matolkow na zbity pysk i przyjma kogos kto sie zna i postara o poziom przynajmniej allegro.
mam ten sam problem,mam firefoxa i nawet nie widac zeby wgrywal zdjecia a jak sie wcisnie zatwierdz to wyskakuje komunikat ze system... co z tym zrobic?? Jak probuje sprzedac ale uzywam IE to dochodzi do ladowania zdjec lecz pozniej wyskakuje komunikat: System...
może problem tkwi w tym że nie wszystko zdążyli jeszcze ujednolicić tzn. ja rejestrowałem się na ebayu niemieckim na to samo hasło się mogę zalogować na polskim ale właśnie problem w tym że na polskim nie mogę nic wystawić. Ciekawe co w takim wypasdku zrobić:[ przecież nie będę się jeszcze raz rejestrował no chyba że innej drogi nie ma.
lukweg
Użytkownik
u mnie tez wszystko wporzadku a mam firefox-a
ja już tydzień czasu nic nie mogę wystawić -naprawdę paranoja. Swoją drogą wolałbym ebay bo allegro mocno z cenami przegina.
n0b0dy69
Użytkownik
To dziwne, mi wszystko działa jak najbardziej używam Firefoxa 😕
jeszcze chwila i beda musili sie przenieść na jakiś profesjonalny hosting bo na tym co maja to nie wydolą, pare osob chce cos wystawic i sistem jest juz przeciazony bezsensu...
Oj chyba oni faktycznie myśla że my jesteśmy ze 100 lat za murzynami EBAY oficajlnie stwierdzamy że jesteście poki co do dupy
danteos
Użytkownik
Ja też mam ten sam problem wszystko idzie dobrze do momentu po załadowaniu zdjęć a potem przy "zatwierdź" pojawia się błąd na str. i komunikat:"Przepraszamy. System, do którego próbujesz uzyskać dostęp, jest obecnie nieosiągalny lub nie mógł zrealizować Twojego żądania. Możesz spróbować ponownie zgłosić swoje żądanie lub wybrać jedną z następujących opcji." - i tak od wczoraj kilkanaście razy próbowałam coś wstawić na aukcję bez powodzenia. Jak tak dalej pójdzie to chyba zostanę przy Allegro-tam przynajmniej nie ma takich problemów!!!
* Ja także nie mogę sprzedać, zarówno z Firefoxa jak i IE 6.0.; * Brak kontaktu z firmą eBay.pl - nie ma maila 😉 Mogę pomóc w załozeniu bezpłatnej poczty na którymś z profesjonalnych portali; * wszytsko wygląda jak totalna prowizorka - brak podstawowych opcji dostępnych na eBay.com lub de Pozdr
Zadaj pytanie innym użytkownikom eBay