Witam!
6-12 i 8-12 zostały do mnie wysłane 2 paczki z USA. Kupiłam od jednego sprzedawcy papiery 30x30 do scrapbookingu. Do dnia dzisiejszego nie mam ich jeszcze. Czy powinnam się już martwić? Dodam, że była to przesyłka USPS First Class Mail. Inne przesyłki też z USA już do mnie dotarły, a te jeszcze nie. Sprzedawca twierdzi, że je wysłał. Ma 99,8% pozytywów, więc czy może mnie okłamywać?
No i druga sprawaw - teraz w tą sobotę też z USA została do mnie wysłana paczka z papierami, tylko od innej osoby. Tym razem było to USPS Priority Mail. Dostałam nr nadania i wyświetla się jakaś dziwna informacja... "Label/Receipt Number: LC94 7766 488U S
Status: Acceptance
Your item was accepted at 2:13 PM on November 21, 2007 in COPPELL, TX 75019. Information, if available, is updated every evening. Please check again later". Zapytałam sprzedającą dlaczego tam jest data 21-11 skoro ja zakupiłam papiery 15-12 i tego dnia je wysłała... Odpisała mi tak: "That is the customs tracking number. It can be tracked through your customs office. They might not have record of it this soon though. It usually is in the system after the package passes through."
Kompletnie nie wiem co o tym myśleć? Czy podała mi fałszywy nr nadania? Czy m