Sprzedaż na cały świat - pytanie od początkującego

Witam ,mam nowe konto na eBay, lecz nie wiem jeszcze jak zrobic, aby wystawić przedmiot na US eBay. Postępuję zgodnie z podpowidziami, i gdy chcę się zarejstrować na eBay.com, to naturalnie wybieram kraj Poland, żeby było jasne, skąd jestem. W tym momencie jestem przekierowywany na eBay.pl, a przecież już mam tam konto! Prosze pomóżcie, ponieważ chciałbym wystawiać różne aukcje a cały świat, lub przynajmniej w USA 🙂 Domyślam się także, że aby wystawić coś na eBay.com, musze tam miec konto swoje. Jednakże jak to zrobic, skoro wybierając Poland jestem przekierowywany na .pl?? bo przecież wybierając United States musze podać informacje, jak np. state czy zip-code (czyli stan i kod), a mieszkam w Polsce 😞 POMOCY!

Zaakceptowane rozwiązania (0)

Odpowiedzi (1)

Odpowiedzi (1)

Masz konto, piszesz. Mozesz zatem juz sprzedawac na kazdym Ebay po zweryfikowaniu swoich danych karta kredytowa. Zweryfikowac mozesz dane na Ebay.com tak jak planujesz: 1. Zaloguj sie na ebay.com 2. Kliknij na „SELL” 3. Wypelnij informacje z karty kredytowej. |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||| Ebay w Polsce >>>>http://www.eony.pl
Zadaj pytanie innym użytkownikom eBay