Sprzedaż Międzynarodowa.....Pilna pomoc;)

Witam wszystkich.Chciałabym zacząć sprzedaż głównie na ebayu-de czyli Niemieckim.Niesety nie orientuję się i mam kilka pytań no i mam wielką nadzieję że ktoś z Państwa mi na nie udzieli inrormacji;)... - W jakim banku najlepiej załóżyć sobie konto aby bez problemu dochodziły do mnie pieniążki ( słyszałam że najlepiej w M-banku) -Próbowałam wystawić aukcję na Ebay-de,wyskakuje mi weryfikacja karty kredytowej że mam wpisać numer? O co z tym chodzi?? -i jeszcze jedno pytanko czy aby moc sprzedawać na miedzynarodowym E-bay trzeba zarejestrować się w Pay-Pay? Czy bez takiej rejestracji również można bez problemu sprzedawać? Mam wielką nadzieję że ktoś z Państwa udzieli mi kilku wskazówek bo chciałabym zacząć sprzedaż ( głównie Niemcy),ale jak do tej pory aż tak się w tym wszystkim nie orientuję....;)... Pozdrawiam wszystkich serdecznie......Ania.....-Poznań...;)
Pokaż cały temat
Czy masz na mysli Paypal piszac o pay-pay? Rejestracja na Paypal nie jest wymagana ale pomaga w zakupach (czyni je bezpieczniejszymi). W wersji na Polske nie mozna jednak przyjmowac pieniedzy przez Paypal wiec przy sprzedazy jest bezuzyteczny.
Zadaj pytanie innym użytkownikom eBay
Posty z największą liczbą podziękowań