Sprzedałem przedmiot

Dostałem maila i co teraz? W mailu mam tylko adres email?

Zaakceptowane rozwiązania (0)

Odpowiedzi (5)

Odpowiedzi (5)

"A tak przy okazji to dlaczego eBay nie chce automatycznie wysylac danych o klientach?" Kiedys tak bylo ale sie okazalo ze tylko sprzedzajacy wie najlepiej jak przyjac pieniadze. Zdarzalo sie ze kupujacy wysylali naleznosc na nieistniejace juz konta i (co gorsza) na nieaktualne adresy. W ten sposob jest bezpieczniej. To samo z danymi kupujacego. Wielu ludzi zapomina uaktualnic swoj adres w przypadku wyprowadzki. XXXXXXXXXXXXXXXXX REKLAMA: Obsluga finansowa aukcji zagranicznych: http://tiny.pl/hlvc
niestety, ale przynajmniej daja telefon i mozna zadzwonic do gostka... A tak przy okazji to dlaczego eBay nie chce automatycznie wysylac danych o klientach?
klausie, wspaniała odpowiedz, tyle że wypelnianie formularzy spod twoich linków nic nie da, poza nr telefonu i miastem kupującego :) bo niestety adresu stamtąd nie dostaniesz 🙂
pytasz się, czy masz tylko adres email? :> podpowiem ci, że właśnie tylko to masz - teraz musisz w adres email kliknąć i napisać do kupującego, podać nr swojego konta oraz poprosić, aby on podał ci dane do wysyłki strasznie do skomplikowane, ale chyba sobie poradzisz 😉
Zadaj pytanie innym użytkownikom eBay
Posty z największą liczbą podziękowań