Witam.prowadze spor ze sprzedajacym poniewaz od ponad poltora miesiaca nieotrzymalem przedmiotow aukcji.Ostatnio sprzedajacy wymyslil abym to ja udal sie na poczte i zglosil reklamacje;po tej wiadomosci chce zakonczyc spor i wystapic o zwrot pieniedzy.Ale tu pojawia sie problem,bo jest napisane ze kwota jest ponizej 25zl. i niekwalifikuje sie do tego.Z tym ze ja kupilem 6 roznych przedmiotow za laczna kwote 27.97$.i wyslalem je przez PayPal.W spoze wpisalem tylko jeden nr. bo nie ma tam wiecej miejsca.Sprzedajacy na tyle dlugo mnie zwodzil ze minelo juz ponad 45 dni takze z reklamacji PayPal nici.Wyslalem maila do ebay pl. aby sie dowiedziec czy jest mozliwosc zalozenia sporu o wszystkie te przedmioty lacznie i tu Uwaga odpowiedz:Skoro rejestracja mojego konta nastapila w UK to tam mam sie dowiadywac wszystkiego.Przeciez kupilem te przedmioty na polskim ebay to tu musze je reklamowac. ktos z Panstwa sie orientuje czy moge cos jeszcze zrobic w tej sprawie czy po prostu sobie odpuscic.Policja i takie sprawy odpadaja gdyz sprzedajacy jest z USA.Z gory dziekuje za pomoc.