Po pierwsze nie mogę znaleźć miejsca w którym jest kontakt do kogoś z ebay-a (w Polsce)
Do rzeczy :
Upatrzyłem sobie buty narciarskie na amerykanskim ebay-u.
http://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=5364917156
Niestety gosc"basebid2001" ktory je sprzedawal deklarowal wysylke jedynie na terenie USA. Poprosilem wiec kolege "bogdan1s" aby mi je dla mnie kupil. Tak tez sie stalo. Buty dotarly do mnie po ok 4 tygodniach. Co sie okazalo: Buty sa uzywane,zniszczonei uszkodzone a sprzedajacy deklarowal ze sa nowe ( na zdjeciach sa nawet metki). Niestety kolega "bogdan1s" zajrzal jedynie do pudla sprawdajac czy buty sa( sprzedajacy byl bardzo wiarygodny ze wzgledu na duza liczbe pozytywow), przeadresowal paczke i wyslal do mnie wystawiajac na dodatek pozytywna opinie sprzedajacemu !!!Obaj potem wysylalismy zapytania do "basebid2001" ale on nie odpowiadal. W akcie desperacji wystawilem 4 negatywy sprzedajacemu kupujac jakies jego przypadkowe rzeczy wyjasniajac przy okazji cala sparwe.
No i co ! Mam nadzieje ze przeczyta to ktos z ebaya i mam nadzieje ze zdarzy sie cod i ktos cos zrobi! :-)
Na Allegro mam taki sam nick (waran3). Mozna w razie czego sprawdzic ze jestem wiarygodna osoba.
Pozdrawiam
Maciek