w jaki sposób można wystawiać z opcją KUP TERAZ

dugi_2m
Użytkownik
zauważyłem, ze mało kto (chyba ze zarejestrował się z innego kraju) moze wystawic aukcje z Kup Teraz. Jest to bardzo niewygodne dla sprzedających wiele przedmiotów, za każdym razem trzeba wystawiac nową aukcje, co zmniejsza szanse zarobku i daje olbrzymie straty czasu, poza tym kupujący musi czekac az aukcja się zakonczy. jeżeli się da to uswiadomcie mnie, gdzie to zrobic (choc wątpie zebym byl az tak niewidomy :D) Dodatkowo - nie działa wysyłanie emaili do innych userów za pomocą formularza. - nie działają PREFERENCJE czy jak się to tam nazywa, gdzie ustawia się powiadomienia i inne opcje - po sprzedaniu czegos na aukcji przychodzi tak okrojona wiadomosc, ze jezeli chcesz cos wysłac pocztą, to kupujący musi wysłać Ci swoje dane mailem WŁASCICIELE SERWISU !!! Zrobcie cos z tymi błędami i komplikacjami bo ludzie nie przerzucą sie z allegro na eBaya jezeli serwis sie nie zmieni
Pokaż cały temat
dugi_2m
Użytkownik
w sumie cos kosztem czegos, na allegro płace co miecha prowizje i mam to czego wymagam, wszystko łatwo szybko i wygodnie, tutaj mamy aukcje za darmo ale skrypt, na ktorym to chodzi wszystko pozostawia jeszcze wiele do zyczenia miejmy nadzieje, ze to tylko trudne poczatki i tak jak gdzies czytałem przerzucą sie na nowy skrypt i bedzie normalnie i wygodniej
Zadaj pytanie innym użytkownikom eBay
Posty z największą liczbą podziękowań