ZADOWOLENIE ?!

ancia301
Użytkownik
Widziałam dzisiaj w tv miłego Pana z eBay Polska, który był bardzo zadowolony z siebie a przede wszystkim z serwisu. Jak ja bym miała w swojej pracy takie osiągnięcia ... to już dawno bym tam nie pracowała. Myślę oczywiście o wyglądzie, funkcjonalności itp serwisu eBay pl. Bardzo dużo niedoróbek, a przede wszystkim pole do manewru dla kanciarzy i oszustów. Komentarze za komentarze to mistrzostwo świata :-)A drugie mistrzostwo świata to akceptacja ze strony eBay pl na taki proceder. Mam nadzieję, że szybko te błedy zostaną zweryfikowane. Na razie po prostu falstart. Czy jest ktoś, kto na razie byłby w 100 % zadowolony z eBay pl ?
Pokaż cały temat
yorkbi
Użytkownik
Jestem i za allegro i za ebay-em chociaż ma trudne początki - trzeba przyznać. Niestety martwi mnie fakt,że nie otrzymuję odpowiedzi na zadane pytania,nie otrzymałam równiez powiadomienia o sprzedaży - moim zdaniem jest to duże uchybienie ze strony ebay.pl. Zachodni ebay baaardzo sie różni od polskiegoi dziwię się,że tyle czasu potrzebują skoro mają pełne doświadczenie i dlaczego tego nie zastosowali?
Zadaj pytanie innym użytkownikom eBay