ZADOWOLENIE ?!

ancia301
Użytkownik
Widziałam dzisiaj w tv miłego Pana z eBay Polska, który był bardzo zadowolony z siebie a przede wszystkim z serwisu. Jak ja bym miała w swojej pracy takie osiągnięcia ... to już dawno bym tam nie pracowała. Myślę oczywiście o wyglądzie, funkcjonalności itp serwisu eBay pl. Bardzo dużo niedoróbek, a przede wszystkim pole do manewru dla kanciarzy i oszustów. Komentarze za komentarze to mistrzostwo świata :-)A drugie mistrzostwo świata to akceptacja ze strony eBay pl na taki proceder. Mam nadzieję, że szybko te błedy zostaną zweryfikowane. Na razie po prostu falstart. Czy jest ktoś, kto na razie byłby w 100 % zadowolony z eBay pl ?
Pokaż cały temat
capritec
Użytkownik
rowniez wydaje mi sie ze czlowiek - ktory pisze ze allegro to ustroj policyjny - jest nie do konca zdrowy psychicznie! Kupuje i sprzedaje na allegro od poczatku jego istnienia, bylem juz super sprzedawca i jestem bardzo zadowolony z systemu weryfikacji i oceny na tym serwisie! Ebay.pl jest w epoce kamienia porownujac go do w/w ustroju. Allegro bardzo szybko usuwa kanciarzy i cwaniakow ze swoich szeregow - latwo takich tez wylapac i bazujac na komentarzac nie dac sie naciac. Znam wiele osob ktore od dawna aktywnie korzystaja z allegro i sa zadowolone. Nawet bardzo. Bede z zaciekawieniem obserwowal rozwoj sytuacji na ebay.pl ale poki co nie odwaze sie na pewno nawet probowac cokolwiek kupowac.
Zadaj pytanie innym użytkownikom eBay
Posty z największą liczbą podziękowań