Hehe, smieszna jestes...
Ebay jest w kikunastu krajach swaita, dziala na tym rynku pare miljonow klientow i jakos zyje...allegro padnie ze swoimi restrykcyjno policyjnymi praktykami.
Polacy toz to kapitalizm, gdzie mozna wszytko kupic wszystko sprzedac, gosc chce pozytyw za pozytyw to jego proble pozniej jak od niego cos chcesz klupic lub sprzedasz to widzisz za co ial pozytywa.... Tu nie ma policjanta jak w allegro strzegacego wyimaginowanych zasad uczciwosci, a juz weryfikacja przez allegro przechodzi wszelkie normy , ksero dowodu, agent w domu...Boze... jak w panstwie policyjnym.
Zacznijcie ludzie zajmowac sie swoimi sprawami bo nikt za was tego nie zrobi! Ale zostancie w kolku wzajemnej adoracji jakim jkest allegro. Oszusci byli sa i beda to od was zalezy czy jestescie rozsadni z nimi handlowac.
Smiesza mnie te komentarze o wyzszosci allegro nad ebay..czy w allegro mozna wystawic na sprzedaz np. niezlego nicka lub inny tego typu towar-nie! Tu tak! Bo to jest market! Ja wiem czego boja sie ludzie piszacy te negatywne oceny..macie duzo pozytywow z allegro i szlag was trafia, ze zaczyniacie na takim samym poziomie jak kazdy inny z zerowym.