Problem z przelaniem kasy w PayPal

Pierwszy raz płaciłem w PayPal. Aukcja była z Dani, wszystkie komunikaty byłe po niemiecku. W meilu który dostałem, za pomocą którego dokonywałem płatności klikając odpowiednie opcje. Miałem do wyboru opcje, którą musiałem wybrać 1- Überweisung (przelewać), 2- nie pamiętam po niemiecku ale związane z gotówką. Wybrałem przelew i to był chyba błąd. Dostałem meila DW. Z którego wynikało żę sprzedający ma wysłać przesyłkę na mój adres. Myślałem że to już po sprawie. Minęło 6 dni i nic się nie dzieje. Do dzisiaj nie zostały pobrane żadne pieniądze z mojego konta na tą transakcję /Bank Interligo, środki na kącie są/ . Duńczyk pisał, że może to potrwać 3-4 dni. Minęło 6, to chyba za długo. Może ktoś mi podpowie jak wybrnąć z takiej sytuacji. Nie mam żadnych doświadczeń. Z góry wielkie dzięki.
Pokaż cały temat
Sprawdz stan konta i liste operacji na swoim Paypal. ta trasakcja powinna tam byc z adnotacja o statusie. Polskiego Paypala nie mozna dolaczyc do konta bankowego. Akceptuje tylko placenie karta. Musiales wybrac opcje przelewu z konta swojego w banku na Paypal i potem Paypal przekazalby sprzedawcy. W zwiazku z tym ze nie masz konta dolaczonego do Paypala wiec sprawa utknela ale powinna figurowac na liscie transakcji na twoim Paypal. Jesli nic tam nie widzisz to dokonaj platnosci jeszce raz wybierajac opcje zaplaty karta.
Zadaj pytanie innym użytkownikom eBay
Posty z największą liczbą podziękowań