Powiadomienie e-mail

Witam! Wyglada na to, ze nic nie jest tu dopracowane. Ja wspomne o powiadomnienu e-mail. Kiedy ktos wygrywa aukcje dostaje powiadomnienie na e-mail. Ale ani w e-mailu do sprzedajacego czy kupujacego nie ma zadnych informacji kontaktowych. Podawana jest tylko pierwsza litera imienia, nazwisko i e-mail. A ja chcialbym zadzwonic do sprzedajacego i umowic sie na odbior osobisty! I sie nie da! Cholery mozna dostac. Inne bledy i minusy: bledy w tlumaczeniach ("Adres bezprzewodowej poczty e-mail:") beznadziejna szata graficzna okrojone kategorie kiedy chce odpowiedziec na e-mail uzytkownika eBay.pl program pocztowy chce mi odpowiedziec na "eranet" zamiast do uzytkownika z iscie ulanska fantazja poukrywane niektore funkcje np.: anulowanie akucji jest pod: www.ebay.pl/syiEnd brak mozliwosciu utworzenia "strony o mnie" brak mozliwosci dodania aukcji do obserwowanych na liscie aukcji w "Moj eBay" nie ma numerow aukcji, mozna je uzyskac dopiero po wejsciu na dana aukcje (niepotrzebne dodatkowe klikanie i generowanie dodatkowego ruchu na laczach) strasznie muli (nie wiem czy to wina malej ilosci serwerow czy kiepskiego lacza) oczywiscie brak PayPal'a brak darmowego oprogramowania ulatwiajacego zarzadzaniem kontaktami kupujacych i hurtowym wystawianiem aukcji (patrz Uploader czy QuickLoader oraz Menedzer Sprzedazy - wszystko Allegro) Na razie takie bledy wypatrzylem. Pozdrawiam
Pokaż cały temat
kenzio1
Użytkownik
Masz rację jankuli123 Ale ten cały eBay.pl jest połowiczny (albo i mniej). Robić coś trzeba. Wszyscy płaczą, że nie ma tego, tamtego. Bez naszej aktywności nic się pozytywnego nie wydarzy. Uważam, że przy braku weryfikacji danych każdy, kto chce uczciwie zaistnieć w tym serwisie, musi się w jakiś sposób sam zweryfikować. Znaczna część z nas ma już jakiś dorobek w ... zapomniałam nazwy 😉 Ile nicków jest dziwnie zbieżnych? Przy tym powszechnym chaosie, gdzie niemal wszyscy jesteśmy "kopertkami", przepraszam - żarówkami :), nie ma innego sposobu jak "rozwiązania zastępcze". Nie chciałabym mieć krzaczków w swoim opisie. Może za parę dni się poprawi co nieco. Pzdr
Zadaj pytanie innym użytkownikom eBay