Moje spostrzeżenia i uwagi

wojtow_a
Użytkownik
1. Brak podkategorii i opcji do wyboru wprowadza chaos i zniechęca (tu przewaga Allegro). 2. W moim ebayu nie widzę licznika, ile osób odwiedziło dany przedmiot, ile dodało go do obserwowanych - nie mam orientacji co się dzieje. 3. Nie mogę ustawić takiej opcji jak na Allegro - wysyłanie wiadomości do kupującego automatycznie po zakończeniu aukcji. Dla mnie to jest wygoda, gdy ktoś to za mnie załatwia. 4. Nie ma strony "O mnie" gdzie kupujący mógłby kilka zdań przeczytać o cenie za przesyłke i innych dodatkowych danych. 5. Kod html trzeba wpisywać z łapy. Męczące. Podsumowując nadal moim faworytem jest Allegro, na drugim miejscu Świstak.
Pokaż cały temat
Ma cie wszyscy racje odnosnie Polskiego Ebay-a.Mam nadzieje ze Ebay w Polsce bedzie duzym niewypalem. Ponad 2 lata prowadzilem handel na Niemieckim Ebay-u I nieraz zdarzylo mi sie podwojny rachunek zaplacic ,poniewaz nastapil blad w systemie itd. Nie wiem jakie jest allegro ale na waszym miejscu dalbym sobie spokoj z Ebayem a trzymal sie Alegro . Ebay czy to w Polce czy w Niemczech albo Holandi to to samo jako sprzedajacy nie masz na pomoc a jezeli bedziesz bardzo brykal to cie skasuja tak jak mnie to w Niemczech uczynili tutaj moje imie w Niemczech GM-Versandhandel
Zadaj pytanie innym użytkownikom eBay
Posty z największą liczbą podziękowań