KONTAKT DO WERYFIKATORÓW AUKCJI

dugi_2m
Użytkownik
jezeli komus udało sie juz z nimi skontaktować to podajcie maila. formularz kontaktowy z administracją nie działa, na maila ktorego otrzymałem z adresu annule@ebay.com nie mozna odpowiadac, a pracownik ktory do mnie napisał nie raczył sie przedstawic podając bezposredni kontakt do siebie, jak to ma miejscie gdzie indziej ;) Sprawa wyglada tak Moje aukcje zostały wysofane pod pretekstem złamania regulaminu, co w rzeczywistosci nie miało miejsca, bo szczegółowo to sprawdziłem, chciałbym tez przedstawic administracji stosowne dokumenty dotyczące moich praw do dystrybucji oprogramowania na moich aukcjach, zeby w przyszłosci miec spokój. Mysle, ze komus udało sie juz z nimi skontaktowac i pomoze Pozdrawiam Dugi_2m
Pokaż cały temat
Mi tez gnojki wycofali aukcje z legalna plyta kupiona w Polsce i wystawiona na ebay.pl!!!!!!!! Po jaka cholere jedni bawia sie w przyklejanie durnych hologramow (za ktore i tak klient placi) a inni nie zadajac sobie trudu sprawdzenia twierdza ze to jest nielegalne? Chore to nasze panstwo polskie, a chory jak nie wyzdrowieje szybko to zginie!!!
Zadaj pytanie innym użytkownikom eBay