Dziwna wiadomosc

fesseme
Użytkownik
Dostalem dzisjaj maila od ebay -a amerykacnksiego ze ktos z mojego konta dokonywal jak to zostalo okreslone w liscie "fake bids" z tego co czytam dalej to wszystko wydaje sie calkiem ladne pieknie tylko ze mam pare ale tzn ze po pierwsze list jest po angielsku a ja skladalem oferty kupna co najwyzej na polskim ebay -u po ddrugie co wydaje sie byc troszeczke dziwne ze jesli nie odpowiem na niego wciagu dwuch dni to mi zawiesza konto a z tego co mi wiadomo chyba konto zostalo by zawieszone automarycznie po trzecie link na ktorym sie kaza zglosic z ow pretesjami jesli to bylo by nie moja wina jest troszeczke dziwny ( http://66.55.72.58/apache/.eBay.alert./ ) gdyz po wejsciu na ta strone prosza mnie o podanie waznych informacji wiec chcialbym prosic o jakas pomodz co mam zrobic zignorowac to czy moze powinienm cos z tym zrobic z gory dziekuje za wszelkie pomysly i odpowiedzi
Pokaż cały temat
kryst41
Użytkownik
i jeszcze cos. zawsze sprawdzaj certyfikat strony. poza tym nie podawaj zadnych danych, bo ebay juz je ma wiec nie potrzebuje ich. o prostu ktos chce cie oszukac.
Zadaj pytanie innym użytkownikom eBay
Posty z największą liczbą podziękowań